Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

par tildes jumi К списку тем

par tildes jumi
Varbūt kāds no ar tildes jumi gana ilgi strādājošiem grāmatvežiem varētu padalīties ar info, kas jums NEPATĪK šajā programmā, kas rada problēmas (vairāk tieši darba algu un tām saistīto atskaišu jautājumos)
Ince100
Ince100 05.04.2008 04:27
14 сообщений на сайте

Ответы (17)

tieši ar algām daudz maz ok, bet nedod dievs, ja jāved noliktava:( murgs gaišā dienas laikā....
Rumbinja
Rumbinja 05.04.2008 08:09
1000 сообщений на сайте
Ja daudz, maz, tad tomēr kāda problēma ir??? Man kvalifikācijas darbam vajag info, pati tikai tagad sāku mācīties strādāt ar šo programmu, bet tik lielai izpētei, saskatītu iespējamās problēmas, man nav ne pietiekošu zināšanu, ne laika :'(
Ince100
Ince100 05.04.2008 17:21
14 сообщений на сайте
Ko tam darbam vajag zināt cik tā slikta:)?
Rumbinja
Rumbinja 05.04.2008 19:01
1000 сообщений на сайте
gan kas labs, gan kas slikts, bet galvenokārt jau vajadzīgas problēmas
Ince100
Ince100 06.04.2008 10:49
14 сообщений на сайте
Noliktava nav nekāds murgs, es taisu jau 12 gadus un ļoti veiksmīgi!

Kad es rakstīju kvalifikācijas darbu, tad rakstīju tikai un vienīgi par tēmu, kuru labi pārzināju! Un Jums arī to iesaku!

Nevajag uzņemties darīt to, ko nesaprotat!
Andaz
Andaz 08.04.2008 16:56
27892 сообщения на сайте
Piekrītu, ka ar Tildi var labi strādāt. Salīdzinoši nestrādāju ilgi - 3 gadus, bet pa šiem gadiem daudz ko esmu "atkodusi". Viena problema gan man ir, ja runā par algām - pirms printēšanas atskaites nevar labot, citreiz jāieliek labojumi vai kas cits, bet Tilde neļauj...
Dzendra
Dzendra 08.04.2008 19:14
3 сообщения на сайте
Dzendra! Labojumi par algām jāveic tikai un vienīgi algu sarakstos! Atskaite tiek veidota no algu sarakstiem un šiem datiem ir jāsakrīt!
Andaz
Andaz 08.04.2008 20:16
27892 сообщения на сайте
Starp citu - programme nesauc Tilde, bet gan TILDES JUMIS.

Savukārt Tilde ir uzņēmums, kurā šo programmu izstrādā.

Incei100 - pirms kvalifikācijas darba rakstīšanas vismaz noskaidrojiet kā rakstāms programmas nosaukums.
Andaz
Andaz 08.04.2008 20:18
27892 сообщения на сайте
Andaz

ĻOTI labi zinu kā rakstāms programmas nosaukums. Varbūt tā kārtīgāk izlasiet jautājumu, pirms atbildat? Un, ja nu nevarat palīdzēt, tad varbūt var arī paklusēt. Situācijas mēdz būt dažādas un ne vienmēr viss notiek tā kā tam jānotiek.>:-0
Ince100
Ince100 08.04.2008 23:17
14 сообщений на сайте
Ļoti labi zinu, ka labojumi jāveic algu sarakstos, bet ko darīt tad, ja jāieliek korekcijas? Piemēram par iepriekšējo gadu? VID nepieņem labojumus par iepriekšēju periodu, jāliek iekšā korekcijās`tekošajā mēnesī, tikai šeit to izdarīt nevar. Un par novembra izlaidumu algu sakarā vispār nerunāsim - visiem man zināmajiem klientiem viena un tā pati problēma uz kuru atbilde - palaižiet servisa programmas jauninājumus.
Dzendra
Dzendra 09.04.2008 12:57
3 сообщения на сайте
nu nu, Jūs esat jau atpalikusi no dzīves, jau korekcijas ir pieejamas, un iepriekš man ar tādām problēmu nebija, un to jau iepriekš varēja izdarīt!!!!!
Larao
Larao 09.04.2008 13:19
6767 сообщений на сайте
Ince100! Es varētu gan palīdzēt, jo jau 10 gadus diendienā strādāju ar šo programmu! Un ne tikai strādāju ar to, bet arī apmācu Bet es labprāt palīdzu jaukām un pieklājīgām kolēģēm!
Andaz
Andaz 09.04.2008 15:03
27892 сообщения на сайте
Andaz

Paldies, jau palīdzējāt. Jūs bijāt tik bezgala jauka un pieklājīga, uzbrūkot man ne par ko...
Ince100
Ince100 09.04.2008 17:52
14 сообщений на сайте
Ince!

Ļoti atvainojos, jo nav bijis mans nodoms kaut kādā veidā Jūs apvainot!
Andaz
Andaz 10.04.2008 23:10
27892 сообщения на сайте
Problēmas ar algu automātisko aprēķinu darbiniekiem, kuru atalgojums sastāv gan no laika darba apmaksas, gan no gabaldarbiem, dažādām piemaksām, piemēram, no apgrozījuma, par darba sarežģītību, vai arī stundu apmaksa par dažāda veida darbiem diferencētas stundu likmes.

Šajā situācijā mani paziņas rēķina algu pirms nodokļiem programmā MS Excel, programmā Jumis tiek ievadītas kopējās aprēķinātās algas summas, nodokļus un algu sarakstus drukā no Jumja.

Mana pieredze rāda, ka vislielākās problēmas algu aprēķinos rada nevis datorprogrammas nepilnības, bet darbinieku kļūdīšanās aspekts. Kopš strādāju lielā uzņēmumā (500 darbinieku), ar komplicētu darba algas aprēķināšanas sistēmu un ļoti nelietīgu algu programmu (ne Tildes Jumi), jau gadus 7 algas rēķinu divreiz - vienreiz Excelī, otreiz programmā. Reizēm vainīga programma, reizēm es pati, bet kļūdu lauvas tiesa tiek izķerta pirms algu izmaksām.

Algu aprēķiniem trūkst kontroles mehānisma - tikai tad, kad darbinieki savas algu lapiņas iedod pārbaudīt kādam paziņam, kas tad arī atrod kādu kļūdu. Šādi satracināti darbinieki bieži vien cilpo pa taisno pie vadības un algu grāmatvedim gaidāma nepatīkama situācija.

Viena mana paziņa dabūja aiziet no darba, kad direktora sievasmātei bija gadu maksājusi mazāk, jo nebija ievadījusi atvieglojumus par apgādājamajiem!

Varbūt jūsu kvalifikācijas darbam būs kāda neliela iedvesma!
Editeg
Editeg 11.04.2008 16:55
13 сообщений на сайте
Nu tas nu gan ir stulbi.Vaitad tiešām nevar pārbaudīt.Man ir pavisam vienkārša programma kur var pārbaudīt trīs variantos.Vaisakrīt algu kopsavilkums ar VSAOI aprēķinu( rēķina pēc uzstādījuma un neļauj kļūdīties) tad IIN var arī apskatīties vai ir pēc ievadītā atvieglojumi. Nu ievadīt gan vajaga, pats jau aparāts neizdomās.Nu varbūt tik lielam skaitam cilvēku ir sarežžgītāk, bet tad jau uz to arī sēž algu gr. kas to vien dara.:-O
Ilma
Ilma 11.04.2008 17:09
30495 сообщений на сайте
Editeg

kas tā tā Jums par programmu tādu, ka tā ir jāmokās?

es strādāju ar Tildes Jumi darbinieku ļoti daudz nekādu problēmu
Larao
Larao 11.04.2008 17:49
6767 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.