Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Zaktis-alga uz banku К списку тем
Ответы (9)
Algu no kases izmaksā ar izdevumu orderi.Izmaksuorderī norādiet algu saraksta summu bez tā darbinieka kuram algu samaksāja no bankas.Betalgu sarakstā pretī tam cilvēkam kur saņemts ierakstiet - alga pārskaitīta uz bankas kontu.
Vai tā bija jautājums vai kas cits?
Vai tā bija jautājums vai kas cits?
Jā,Ilma!Es laikam gribēju kautkā sarežģit-gribēju izdrukāt 2 sarakstus-vienu uz kasi un otru uz banku.Tasjau laikam nav iespējams,darīšu tā kā jūs teicāt.Paldies!
ir iespējams izdrukāt atsevišķu algu sarakstu, bet tad jāveido divi algu saraksti par to mēnesi- vienā pievieno tos, kam izmaksā skaidrā naudā, otrā pievieno darbuniekus, kuriem pārskaita caur banku.
kāda gan starpība - viens vai vairāki? Atskaitē jau tāpat no visiem algu sarakstiem vienā saiet par vienu taksācijas mēnesi.
Klausiet Cleo (gatavojiet divus sarakstus), ja gribat atsevišķu sarakstu pārskaitījumam uz banku.
Tad varēsiet izmantot opciju "Algu saraksts uz banku" - tas ir turpat, kur "Mazais algu saraksts" un "Avansu saraksts".
Taču es daru tā kā Ilma - paraksta vietā ierakstu "m/u Nr.xxun datums".
Tad varēsiet izmantot opciju "Algu saraksts uz banku" - tas ir turpat, kur "Mazais algu saraksts" un "Avansu saraksts".
Taču es daru tā kā Ilma - paraksta vietā ierakstu "m/u Nr.xxun datums".
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть