Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Bilance-palīdzība К списку тем
Jaunekle 08.04.2008 22:25
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
Ответы (10)
Man tāds gadījums, ka bilance nav taisīta par 2006 gadu un sanāk, ka aprēķinu dividendes 2007. gadā un izmaksāju arī 2007. gadā. Pareizāk sakot nauda tika samaksāta īpašniekam 2006.gadabeigās, bet no 2370 konta pārlikta uz samaksātām dividendēm. Vai tā vispār var darīt? Šefs ietiepjas,ka var. Pie tam šis uzņēmums man tagad vēl ir jālikvidē.
Jaunekle 08.04.2008 22:33
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
Kur bilancē jāliek aprēķinātais UIEN ?
Jaunekle 08.04.2008 22:35
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
Tas UIN, kuru Jūs aprēķināiet UIN deklarācija( to kuru vajag samaksāt), bilancē jābūt Pasīvā. Ailē: nodokļu maksājumi. Bet ja pēc UIN deklarācijas iznāca, ka Jūs esat pārmaksājuši šo nodokli, tad viņām jābūt Aktīvā, pārējos debitoros.
Ja aprēķina dividendes 2007.g. par 2006.g. un arī izmaksās tad aprēķinātās dividendes grāmatojas D 3420 Iepr. gadu nesad. peļņa K 5XXX Aprēķināts dividendes.Kadizmaksā bet Jūsu gadījumā dzēš ar izmaksāto aizdevumu tad grāmatojas D 5XXX Dividendes K 2370.
to: Sletla
Paldies! It kā sanāca, bet vai kaut kur parāda blancē dividendes?
Man it kā neiet kopā sadaļa par iepriekšējo gadu nesadalītā peļņa. Cik saprotu,tad šim ciparam ir jābūt vienādam saskaitot iepriekšējā gada nesadalīto peļņu ar pārskata gada nesadalīto peļņu.
Paldies! It kā sanāca, bet vai kaut kur parāda blancē dividendes?
Man it kā neiet kopā sadaļa par iepriekšējo gadu nesadalītā peļņa. Cik saprotu,tad šim ciparam ir jābūt vienādam saskaitot iepriekšējā gada nesadalīto peļņu ar pārskata gada nesadalīto peļņu.
Jaunekle 08.04.2008 23:02
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
to Ilma
Tad jau man sanāk, ka pareizi!!! Urrā!! Paldies mīļās meitenes!!! PALDIES!!!
Tad jau man sanāk, ka pareizi!!! Urrā!! Paldies mīļās meitenes!!! PALDIES!!!
Jaunekle 08.04.2008 23:10
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
Ja Jūs iepriekšeja gadā peļņu neesat sadalījuši dividendos, tad šai summai jāpaliek Pasīvā pie iepr. gada nesadalītai peļņai. Ja esat sadalijuši, bet neizmaksājuši, tad dividenžu kontā atlikumam jābūt pasīvā, savā ailītē, kura tā arīsaucās.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть