Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Gada pārskats-likvidācija К списку тем
Gada pārskats-likvidācija
Man tāds interesants gadījums. Tikko sāku strādāt jaunā uzņēmumā, bet tur liek vispirms likvidēt vecos un tad ķerties pie jaunā.
šajos vecos uzņēmumos(vairāki) gada pārskati nav taisītas par 2006 gadu. VID neko nesaka , liek mieru. Nodokļu parāda arī nav(līdz brīdim, kad nodosim 2006 gada GP). UR likvidācija pieteikta 2007 gada vasarā. Un tas ir arī viss.
Ar ko, lai es sāku. Tekošās atskaites tiek nodotas katru mēnesi. Likvidācijas bilances nav nodotas. Zvanīju uz VID un jautāju, kas man tagad ir jānodod, neviens neko nezina. Kādas bilances man tagad ir jānodod?Kādi pārskati? Vēlamies likvidēt jo ātrāk , jo labāk.
Ответы (7)
Bez visiem gada pārskatiem VID likvidācijai nepiekritīs. Vispirms jāsataisa trūkstošie gada pārskati.Ja iznāks - būs jānomaksā UIN nodoklis par vecjiem gadiem.Tā kā iesaku sākt ar nenodotajiem gada pārskatiem.Kad tie būs nodoti saskaņā ar tiesas lēmumu par likvidāciju varēsiet taisīt likvidācijas sākuma bilanci un tad likvidācijas slēguma bilanci.
Jā, uztaisīti jau ir par 2006.gadu nodošu tos tuvākajās dienās. Bet, vai man taisīt tagad par visu 2007.gadugada pārskatu, vai pa starpai arī likvidāacijas bilanci.
Domāju nodo GP par 2006 un 2007.gadureizē. Ko tālāk?
Likvidācijas sākuma bilanci taisa kad ir tiesas lēmums par likvidācijas uzsākšanu. Tāds ir?
Kas šo lēmumu dod? Uzņēmumu reģistrs? Tur reģistrētsir par likvidāciju.
Nu pie likvidācijas varbūt UR.Tadar to datumu.
Jums noderēs "BILANCE'' 2007.g. Nr.13, tur 2 raksti par likvidāciju un likvidācijas bilances paraugi.
Paldies! Par likvidācijas kārtību atradu arī BILANCES 2005.gadanr.23
Закрыть
Краткое описание нарушения