Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

zeme-pārdošana К списку тем

zeme-pārdošana
2006.gadā ir pārdota zeme privātpersonai. Uzņēmums nav PVN maksātājs. Tā kā gada pārskati par 2006.gaduvēl nav nodoti, tad man nav skaidrs , kādus attaisnojuma dokumentus es tagad varu "uzcept", jo PZ firmai nebija, nav un nebūs, jo firma likvidējas. Un ar kādu datumu grāmato zemes pārdošanu - ar pārdošanas līguma datumu vai datumu, kas ierakstīts zemesgrāmatas reģistrā.
Jaunekle
Jaunekle 08.04.2008 23:39
30 сообщений на сайте

Ответы (4)

Parasti zemi grāmato ar ierakstu Zemesgrāmatā. Bet no pārdošanas būs ieņēmumi.

jo PZ firmai nebija, nav un nebūs - kā tad nebūs Jūs tos satisīsiet:-)
Ilma
Ilma 08.04.2008 23:43
30495 сообщений на сайте
Bet kā es varu dabūt PZ ar 2006 gadu?? Ko jūs man iesakiet darīt? Vai ņemt PZ numurus tagad un rakstīt ar 2006.gadadatumu? Kaut kā muļķīgi.:-<
Jaunekle
Jaunekle 09.04.2008 13:18
30 сообщений на сайте
Ā PZ ir pavadzīme, domāju ka PZ aprēķins:-) Nu ja nav tad nav. Uz kāda dokumenta pamata tad pārdevāt. Un cerams ieņēmumos ir summa ielaista.
Ilma
Ilma 09.04.2008 13:51
30495 сообщений на сайте
Bet, ja neesam PVN maksātājs , tad PVN atskaite arī nav jātaisa. Vai pareizi? Es tikai mēģinu sakartot citu nesakārtotās lietas.
Jaunekle
Jaunekle 10.04.2008 20:26
30 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.