Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Palīdzība muļķītei К списку тем
Evis12 09.04.2008 15:42
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Ответы (10)
Visi ieņēmumi - visi izdevumi = peļņa (vai zaudējumi)
PVN nav nekādaakara ar peļņu! izlasiet likumu "Par PVN".
PVN nav nekādaakara ar peļņu! izlasiet likumu "Par PVN".
No cik tad (summa)sanāk jāmaksā uzņ.ien.nod?Un kad parādās tie PVN?Nedusmojaties tikai!;-)
Evis12 09.04.2008 15:51
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
No cik tad (summa)sanāk jāmaksā uzņ.ien.nod? - No 0.01, tikai nevar izrēķināt %.
Tā kā esat sevi pozicionējusi kā grāmatvedi, tad zināt, ka jāsāk ar likumu lasīšanu - "Par PVN", "Par UIN" un noteikumi arī neapšaubāmi jāizlasa!
Tā kā esat sevi pozicionējusi kā grāmatvedi, tad zināt, ka jāsāk ar likumu lasīšanu - "Par PVN", "Par UIN" un noteikumi arī neapšaubāmi jāizlasa!
Бизнес план включает в себя как расчет прибыли, так и расчет денежного потока. Это разные вещи. Прибыль-это философия, а деньги -это факт. Вы должны в этом разобраться, т.е. как следует посидеть, "čakli pastrādе". Иногда может быть прибыль, но с недостатком денег. У Вас должно быть красиво, потому что у тех, кто учиться и прибыль должна быть и деньги, хотя бы на бумаге.
Man itkā būs IK(frizētava).Naudas plūsmā=Ieņēmumi-14775Ls - izdevumi-9217Ls=peļņa5557Ls.Vai man kādi PVN un nodokļi arī jārēķina?Es jau tos PVN un nodokļus esu jau skatījusi-man tik un tā tumša bilde!:-(
Evis12 09.04.2008 16:03
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Jūs tikai, Dieva dēļ neapvainojieties, Evis12!
Es arī protu matus nogriezt un ruļļus uztīt, bet tāpēc jau nedomāju, ka esmu friziere! Tieši tas pats ir ar grāmatvedību! Ja māk ar kalkulatoru saskaitīt, nenozīmē, ka esat grāmatvede!
Katra grāmatveža kļūda nes materiālus zaudējumus! Labāk atrodiet speciālistu, kas jums i naudas plūsmu sataisa, i pēc tam grāmatvedību sakārto!
Es arī protu matus nogriezt un ruļļus uztīt, bet tāpēc jau nedomāju, ka esmu friziere! Tieši tas pats ir ar grāmatvedību! Ja māk ar kalkulatoru saskaitīt, nenozīmē, ka esat grāmatvede!
Katra grāmatveža kļūda nes materiālus zaudējumus! Labāk atrodiet speciālistu, kas jums i naudas plūsmu sataisa, i pēc tam grāmatvedību sakārto!
Если Вы посеали курсы, то ,наверно ,Вам что-то на лекциях говорили подобное, о чем Вы спрашиваете. Поднимите конспекты, почитайте. Я же говорю, что надо прилежно поработать. А Вы хотите, что бы Вам объяснили одним предложением.
Tas,ka es neesmu grāmatvede ir skaidrs,bet tāpēc jau nav jādusmojas,ka meklēju pie Jums palīdzību.Paldies par visu.
Evis12 09.04.2008 16:19
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Palīdzēt var tikai tad ja vispār ir kāds vismazākais priekšstats par to ko dara.Dusmotiesneviens nedusmojas, bet palīdzēt arī grūti, jo jāsāk viss no pamatiem ko nevar izdarīt šeit ar saraksti.
Не обижайтесь, пожалуйста. Ни в одной профессии ничему нельзя научиться одним махом. Кто не сталкивался с профессией бухгалтера, тот думает, ну что они там сидят, бумажки перекладывают А потом, когда столкнуться, за голову хватаются.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть