Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

savstarpēja vienošanas par Tildes Jumis grām.dati elektroniskai apstrā К списку тем

savstarpēja vienošanas par Tildes Jumis grām.dati elektroniskai apstrā
Varbūt kādam ir paraugs savstarpējas vienošanos ko jānoslēdz starp 2 juridiskajam firmam (fiziska persona viena un ta pati) par programmas TJ izmantosanu. Nu ceru ka kāds mani arī saprata. Uz 1 firmu nopirkta oficiāli programma un lai nepirkt tagad otrai firmai vēl vienu;-)
Oluxa1
Oluxa1 10.04.2008 15:09
6 сообщений на сайте

Ответы (5)

Tā jūs darīt NEDRĪKSTAT! Nevis nevarat, bet nedrīkstat! tas ir aizliegts licencē!Vienīgais, ko varat - noslēgt līgumu par grāmatvedības uzskaites kārtošanu otrai firmai! Bet arī tad ir virkne noteikumu, kas jāievēro - piemēram, Jumis drīkst būt instalēts tikai un vienīgi uz viena datora, kas pieder tai firmai, kas iegādājusies Jumi. Arī datoru ar programmām NEDRĪKST ne nomāt, ne patapināt!

Atrodiet līdzīgas tēmas un iepazīstaties ar tām!
Andaz
Andaz 10.04.2008 23:03
27892 сообщения на сайте
tieši tā nevis - savstarpējas vienošanos, bet vienīgi un tikkai pakalpojumu līgums
Larao
Larao 11.04.2008 09:28
6767 сообщений на сайте
http://w3.bsa.org/latvia/antipiracy/
Larao
Larao 11.04.2008 10:06
6767 сообщений на сайте
varbūt es nepareizi šeit izteicos. Lieta ir tāda ka es pati zvanīju uz TJ atbalsta dienestu un tur man teica ka es varu likt uz sava datora kaut piecas datu bāzes, tikai pareizi jānoslēdz vienošanas. Es tak nopirku oficiāli uz savu firmu, gan datoru gan programmu. Tagad nodibināju vēl vienu uzņēmumu un gribēju tam otram uzņēmumam nevis pirkt (jo dotāja brīdi vēl nevaru atļauties) bet izmantot to pašu JUMI tik izveidojot citu datu bāzi. Vai tad tā nevar?
Oluxa1
Oluxa1 13.04.2008 13:39
6 сообщений на сайте
Tikai tad ja Jūs ( firma datora un programmas īpašnieks) sniedzat grāmatvedības pakalpojumu otrai firmai .Tā kā šo pakalpojumu sniegšana nav licenzēts darbības veids- kas grib tas sniedz grāmatvedības pakalpojumus tad izmantojot savā īpašumē esošo datoru un datorprogrammu varat to darīt ( protams pirms tam pārliecinoties ka tiešām varat strādāt ar vairākām datu bāzēm.)
Guntagermane
Guntagermane 13.04.2008 20:00
1303 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.