Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
pilniigs iesaaceejs visaa. Ko dariit? К списку тем
pilniigs iesaaceejs visaa. Ko dariit?
Sveiki!
Registreets SIA. Taalaak jaaiet uz VID, cik dienu laikaa peec registreeshanaas? Kaadi papiiri tur jaaiesniedz, jaaizpilda? Kas vispaar tagad jaazin? Kaadi graamatvediibas dok. pashaa saakumaa vajadziigi?
Ответы (22)
pirmām kārtām jāsameklē labs grāmatvedis
neuztraucies!ja gribi būt PVN maksātājs, tad jānoformē PVN, bet ja sakumā būs neliels apgrozījums, tad vari pagaidam nereģistrēties par PVN maksātāju.ja tev darbība notiks juridisk.adresē, tad struktūrvienību arī nevajag neģistrēt. vienīgais steidzīgi tev vajag iesniegt ziņas par darba devēju.ja ir citi darbinieki, tad arī ziņas par darba ņēmēju.bet tā pirmāja mēnesī nekas cits neprasas, palasi likumdošanu
Uzņēmums, kas gatavojas normāli strādāt, par PVN maksātāju reģistrējas uzreiz un negaida 10, 20...tkst!
A ne jau kuru katru uzreiz reģistrē!
Andaz, я бы этого так категорично не утверждала. Если есть возможность сэкономить время и деньги, то почему бы этого не сделать.
Neredzu, ka sevišķi tiktu ieekonomēta kaut kāda nauda un laiks!Pie tam - zūd daļa klientu tikai tāpēc, ka nav PVN, ko ielikt priekšnodoklī par pakalpojumu vai preci.
Pēc tam, kad kļūst par PVN maksātāju, tad nav nekādas nojēgas ko iesākt ar preci, kas pirms tam iegādāta un kā uzskaitīt PVN par to!
А Вы посчитайте. Я однажды не поленилась - есть экономия. А клиентам нужно объяснять, что услуга как стоили 100 латов, так и стоит 100 латов и в случае, если фирма становится плательщиком ПВН, то они будут платить на 18 латов больше, зато потом отсчитают 18 латов как предналог. Для клиента то на то и выходит.
А стоваром разобраться - проще простого.
Aha! Palasiet katru nedēļu kāds jautā kā tas darāms!
Да мало ли кто чего здесь jautā! Про отпускные тоже каждую неделю jautā, так что теперь, в отпуск не пускать?
Mans padoms - pieņemt darbā zinošu grāmatvedi.
Piemēram, mani...
Jā, Aivaru ņemiet darbā. Nebūs jālauza galva par dažādām lietām, piemēram, grāmatvedību.varēs visu savu laiku veltīt biznesa attīstībai.Labs grāmatvedis ir viens no trim vaļiem uz kuriem balstās labs bizness.UnAivars007 ir labs grāmatvedis.:-)
Bet Aivareno savukārt ir bagāts, skaists un gudrs.
Viņu arī varētu ņemt, ja vien viņš piekristu.
Gan jau, ka mani neņems.
Kāpēc esat tik pesimistiski noskaņots, Aivars007?
Dzīvē visādi gadās - un skaties, jau esi pieņemts!:-)
За что кукушка хвалит петуха? За то, что хвалит он кукушкуLOL
Esmu optimists, tikai es uz šo amatu nekandidēju.
Jo tagad jaunie biznesmeņi paši labāk visu zina.
Закрыть
Краткое описание нарушения