Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Darba algu sadalīšana PZA ? К списку тем

Darba algu sadalīšana PZA ?
Nezinu kā būtu pareizāk, Līdz šim visa darba alga tika grāmatota uz vienu izmaksu kontu, jo uzņēmums neliels 11 darbinieki. Bet rodas jautājums kā vispareizāk atspoguļot šīs izmaksas PZA ? Respektīvi, līdz šim uz administrācijas izmaksām attiecinātas tikai valdes priekšsēdētāja alga+sociālais. Bet domāju, ka arī vismaz valdes locekles un galvenās grāmatvedes alga + sociālais nodoklis arī būtu tur jāuzrādā.

Tie, kam arī mazi uzņēmumi kā darat jūs? Kuras algas liekas/ neliekat administrācijas izmaksās?

paldies
Rumbinja
Rumbinja 14.04.2008 14:27
1000 сообщений на сайте

Ответы (4)

Runajot par sevi, uz adm.izdevumiemlieku tikai valdes algu+soc.nod.

Visu pārējo darbinieku algu(t.sk.gramatveža) uz pārdotas produkcijas raž.izmaksas
Annaeglite
Annaeglite 14.04.2008 14:32
2044 сообщения на сайте
Es administrācijas algās uzrādu visu vadošo speciālistu algas- direktori, gāmtvede, veikala vadītāja. Pārdevēju algas attiecinu uz pārdošanas izmaksām
Actrida
Actrida 14.04.2008 14:33
98 сообщений на сайте
Veikala vadītāju gan, manuprāt - labāk pievienot pārdošanasizmaksām.
Leciigaa
Leciigaa 14.04.2008 15:21
2691 сообщение на сайте
Man ir 11 darbinieki, valdes priekš, valdes locekle, galv.grāmatvede. Tad ir projektu vadītājs, 2 noliktavas, 2 servisa darbinieki, 2 auto vadītāji - strādnieki, 2 palīgstrādnieki.

Uz administr. līdz šim tika likta tikai valdes priekšsēdētāja alga+sociālais, attiecīgi arī gada pārskatā atšifrēts beigās vadības atalgojums, bet man tā kā šķiet, ka vismaz valdes locekli vēl arī vajag,ja ne grāmatvedi.
Rumbinja
Rumbinja 15.04.2008 10:43
1000 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.