Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
UIN deklarcijas 15.rinda К списку тем
Inceles 16.04.2008 14:44
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Ответы (7)
Lūdzu, palīdziet!
Man līdzīgs jautājums - ja man finanšu līzingā ir mašīna no SEB unilīzinga, tad mman nav jārēķina % pārsniegums, jo SEB unilīzings ir LR rezidents??
Man līdzīgs jautājums - ja man finanšu līzingā ir mašīna no SEB unilīzinga, tad mman nav jārēķina % pārsniegums, jo SEB unilīzings ir LR rezidents??
Jena 17.04.2008 14:49
124 сообщения на сайте
124 сообщения на сайте
Manupraat, ir neskaidri izrakstiits, jo likumu lasiiju!!!
Jena es noskaidroju to,ka vairaak nav jaaliek paarsniegumu 15 rindaas(ja nemti krediiti vai liizingi no bankaam)
Varbuut,ja gribaas negaacijas rakstiit,tad var vispaar neatbildet!!!!
Jena es noskaidroju to,ka vairaak nav jaaliek paarsniegumu 15 rindaas(ja nemti krediiti vai liizingi no bankaam)
Varbuut,ja gribaas negaacijas rakstiit,tad var vispaar neatbildet!!!!
Inceles 18.04.2008 10:30
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Paldies, Inceles, bet mani mulsina tas, ka tas ir par bankām, bet SEB unilīzings nav banka. Es gribētu atsaukties uz šo frāzi:
"Šā panta pirmo un otro daļu nepiemēro kredītiestādēm un apdrošināšanas sabiedrībām, kā arī procentu maksājumiem par kredītiem, līzinga pakalpojumiem un aizņēmumiem, kas saņemti no Latvijas Republikā vai citā Eiropas Savienības dalībvalstī reģistrētas kredītiestādes, Latvijas Republikas Valsts kases, Ziemeļu investīciju bankas vai no Pasaules Bankas grupas, kā arī no Latvijas Republikas rezidentiem".
unilīzings ir rezidents, tāpēc nav jārēķina pārsniegums - es tā saprotu.
"Šā panta pirmo un otro daļu nepiemēro kredītiestādēm un apdrošināšanas sabiedrībām, kā arī procentu maksājumiem par kredītiem, līzinga pakalpojumiem un aizņēmumiem, kas saņemti no Latvijas Republikā vai citā Eiropas Savienības dalībvalstī reģistrētas kredītiestādes, Latvijas Republikas Valsts kases, Ziemeļu investīciju bankas vai no Pasaules Bankas grupas, kā arī no Latvijas Republikas rezidentiem".
unilīzings ir rezidents, tāpēc nav jārēķina pārsniegums - es tā saprotu.
Jena 18.04.2008 10:40
124 сообщения на сайте
124 сообщения на сайте
unilīzings ir rezidents, tāpēc nav jārēķina pārsniegums - es tā saprotu. - По-моему, правильно понимаете.
Paldies, Irena22! Tad es varbūt neesmu tik dumja, kā jau pati sev sāku likties.
Jena 18.04.2008 10:52
124 сообщения на сайте
124 сообщения на сайте
Es arii saprotu taa kaa Irena22 raksta!:-)
Inceles 19.04.2008 12:13
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть