Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Pirmais gada pārskats(manā darba mūžā) К списку тем
Zajac25 17.04.2008 14:12
428 сообщений на сайте
428 сообщений на сайте
Ответы (15)
Zajac25! Vai tad tikai tagad esi ķērusies tam klāt? Es arī maldījos-maldījos - bet nu pirmais gada pārskats ir nodots!!!
Paldies!Jautājumu būs daudz(un lielākoties muļķīgi):-D,tāpēc,lūdzu,neapvainojieties!
Zajac25 17.04.2008 14:45
428 сообщений на сайте
428 сообщений на сайте
lai veicās:)
Aannddaa 17.04.2008 14:45
89 сообщений на сайте
89 сообщений на сайте
Par daudz jautājumiem būs daudz jāmaksā...
Jautājiet vien droši, ja nezināšu atbildi - atbildēšu, ka nezinu. Par maksu joks.
Nosūtīšu Jums savu e-pasta adresi.
Jautājiet vien droši, ja nezināšu atbildi - atbildēšu, ka nezinu. Par maksu joks.
Nosūtīšu Jums savu e-pasta adresi.
Pirmkārt(nu zinu,ka nedrīkst skatīties,kā iepriekšējie grāmatveži darījuši,vismaz šajā firmā nē:-D ),jautājums par UIN avansa maksājumiem-tie iet uz D5710 vai D2390?
Zajac25 17.04.2008 14:54
428 сообщений на сайте
428 сообщений на сайте
Mes visi no pašiem sākumām bijām mulķīgi, un uzdevām muļķīgus jautājumus:-@ Cilvēks prasa padomus, vai tas ir tik grūti izdarāms, vai kādam te ir žēl to izdarīt?????>:-O
Liene2002 17.04.2008 15:22
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
es UIn avansa maksājumus grāmatoju uz D 8810 un gada beigās pa Kredītu iegrāmatoju pēc deklarācijas aprēķināto UIN un tad tik starpību grāmatoju uz 5710.
Liene, bet neviens Jums neliedz dod padomu, ja protams zinat kādu padomu prasa cilvēks pēc šīs tēmas sākuma nosaukuma. Personīgi man no tēmas nosaukuma un teksta "Tad nu maldos kā pa mežu,pat uzprasīt īsti nav kam.Ir"Zalktis",taču..." nav skaidrs kādu padomu cilvēks meklē.
Liene, bet neviens Jums neliedz dod padomu, ja protams zinat kādu padomu prasa cilvēks pēc šīs tēmas sākuma nosaukuma. Personīgi man no tēmas nosaukuma un teksta "Tad nu maldos kā pa mežu,pat uzprasīt īsti nav kam.Ir"Zalktis",taču..." nav skaidrs kādu padomu cilvēks meklē.
Cleo, neuztveriet personīgi, bet pēdējā laikā, seit saitā izskan tikai pārmetumi, vai arī - meklējiet meklētājā utt.
Liene2002 17.04.2008 16:49
126 сообщений на сайте
126 сообщений на сайте
Bet es tiešām brīnos ja prasa kādi ir AUIN grāmatojumi, kuri sadaļā Gada pārskats rakstīti kādas 100x.Varbūt cilvēks nav iemācījies ar meklētāju strādāt:-(
Es UIN avansu kā tādu vispār negrāmatoju - kur ir teikts, ka tas iepriekš jāgrāmato?
Kad samaksā - D2390 K2620, un beigta balle.
Pēc gada pārskata nodošanas - attiecīgā summa D5710 K2390.
Kad samaksā - D2390 K2620, un beigta balle.
Pēc gada pārskata nodošanas - attiecīgā summa D5710 K2390.
nu es arī grāmatoju tikai samaksas brīdī UIN avansu D 8810 K 26XX. Tā gan toč ir gaumes lieta, kurā kontā samaksāto avansu grāmatot, kādu metodiku cilvēks sev sastādīs tā arī grāmatos.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть