Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

atliktais nodoklis un uzkrājumi К списку тем

atliktais nodoklis un uzkrājumi
Zinu,zinu, ka ir meklētājs, atradu par šo tematu 280 tēmas,bet neviena īsti neatbildēja uz manu jautājumu.

Man tikai maziņš jautājums.

Pagājušogad 1.bilancē taisīju atlikto UIN, sanāca ar "-" un tā kā zvērināts revidents ieteica neatzīt atliktā nodokļa aktīvu, tad neatspoguļoju to ne PZA ne bilancē(tikai pievienots aprēķins).

Ar PL man viss skaidrs, bet radās jautājums par uzkrājumiem - aprēķina tabulā jāliek uzkrājumu summas no bilances vai arī tikai tās,par kurām tika palielināts apliekamais ienākums (UIN deklarācijā).
Rita
Rita 19.04.2008 15:02
959 сообщений на сайте

Ответы (5)

Uzkrājuma summa no bilances.
Ilma
Ilma 19.04.2008 19:26
30495 сообщений на сайте
Paldies!
Rita
Rita 19.04.2008 19:26
959 сообщений на сайте
Varbūt atbildēju neprecīzi, jo par uzkrājumu summām vienmēr ir jābūt palielinājumam UIN deklarācijā. Tā kā iznāk ka visai uzkrājumu summai no bilances jābūt attiecīgajos gados palielinātai UIN dekl.Tā kā palielinājums UIN dekl jābūt = ar bilances uzkrājumu summu.Jatā nav tad jāņem tikai tas kas ir palielināts UIN dekl., jo tikai tā summa kādreiz varēs iet uz samazinājumu UIN dekl. un ši summa tad iet uz aprēķinu AUIN.
Ilma
Ilma 19.04.2008 19:43
30495 сообщений на сайте
Для расчёта ПНп в декларации накопления берутся разницей, для отложенного остатком.
Tt7
Tt7 19.04.2008 20:00
37863 сообщения на сайте
Nuja tieši tā es arī gribēju teikt.
Ilma
Ilma 19.04.2008 20:02
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.