Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
buhgalterskaja programma К списку тем
Saule777 19.04.2008 19:09
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
Ответы (10)
Ar Zalkti viss ir OK.Būtu tik labs lietotājs.:-)
Aivareno 19.04.2008 19:49
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Piekrītu, Julijatim! Līdz 100 latiem tikai Zalktis.:-)
Aivareno 20.04.2008 09:09
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Par manu iemīļoto Zalkti vislabākās atsauksmes arī no manis!
Iesāku beidzot apgūt Apvārsni! Ak tu mī un žē! Trakāk nekā piektajā gadā! Nu jau ne tikai pumpas man no tā visos galos sametušās, bet naktīs jau sapņos rādās. Ja zinātu, kurš to izgudroja - skudru pūznī ar pliku pak*** iesēdinātu.
Vakar gan man viena jauka forumiete nedaudz palīdzēja ar padomu, bet daudzos jautājumos vēl ir tik tumša bilde, ka pat gaismu tuneļa galā neredzu. Būs jāsakrāj jautājumi, un kādu dienu atkal jāmet kauns pie malas un viņai jāzvana.
Iesāku beidzot apgūt Apvārsni! Ak tu mī un žē! Trakāk nekā piektajā gadā! Nu jau ne tikai pumpas man no tā visos galos sametušās, bet naktīs jau sapņos rādās. Ja zinātu, kurš to izgudroja - skudru pūznī ar pliku pak*** iesēdinātu.
Vakar gan man viena jauka forumiete nedaudz palīdzēja ar padomu, bet daudzos jautājumos vēl ir tik tumša bilde, ka pat gaismu tuneļa galā neredzu. Būs jāsakrāj jautājumi, un kādu dienu atkal jāmet kauns pie malas un viņai jāzvana.
Paldies
Saule777 20.04.2008 11:49
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
Arī es ar Apvārsni kādreiz strādāju! Man tur ļoti daudz kas nepatika. Bet es piēļauju, ka mana priekšniecība vnk bija uz finanšu bloka izstrādi ieekonomējusi naudu un tāpēc tas nebija līdz galam (vai atbilstoši) izstrādāts.Man ļoti nepatrīk programmas, kas uzņēmas Dieva lomu - pašas sarēķina (ne gluži pašas, protams) un neko neļauj izlabot! Piemēram, ienākošās pavadzīmes regulāri nesaktita summas uz apaļošanu par 1 vai 2 santīmiem! Man nav jāveic kaut kādi santīmu nogrāmatojumi un jāraksta par to visu laiku izziņas, jo tā nav mana kļūda, bet programmas īpatnība! tas mani "besīja"!
Tāpat man krita uz nerviem, ka visu laiku jāizmanto kaut kādi starpkonti, piemēram PL grāmatošanai!
Vēl - mani tracināja, ka partneris jāievada n-tās reizes - tad kā debitors, tad kreditors, tad vēl zinkanebūt! regulāri kāds ievadīja nepareizu partneri! Bet izlabot - nekā!
Tāpat man krita uz nerviem, ka visu laiku jāizmanto kaut kādi starpkonti, piemēram PL grāmatošanai!
Vēl - mani tracināja, ka partneris jāievada n-tās reizes - tad kā debitors, tad kreditors, tad vēl zinkanebūt! regulāri kāds ievadīja nepareizu partneri! Bet izlabot - nekā!
Nu re, izrādās, ka dārgākais ne vienmēr ir labākais.Par 69 latiem Zalktis laikam sevi atpelna ar uzviju.:-)
Aivareno 20.04.2008 14:01
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Anda - piekrītu par visiem 1000 punktiem!
Arī mani besī ārā tas, ka programma atļauj tikai kā robotam kaut ko bakstīt iekšā, bez jelkādas loģiskās kontroles un bez iespējām muļķības labot.
Kasei un bankai izgudroti kaut kādi idiotiski slēgumi, ar avansa norēķinu iegrāmatošanu vispār prātā var sajukt.
Gribas spert ar kāju un datoru pa logu izmest.
Arī mani besī ārā tas, ka programma atļauj tikai kā robotam kaut ko bakstīt iekšā, bez jelkādas loģiskās kontroles un bez iespējām muļķības labot.
Kasei un bankai izgudroti kaut kādi idiotiski slēgumi, ar avansa norēķinu iegrāmatošanu vispār prātā var sajukt.
Gribas spert ar kāju un datoru pa logu izmest.
nepiekristu Aivars007 un Andaz- bet šī tēma ir par citu:)
/Andaz- pēc jūsu komentāra spriešot- vnk slikts konsultanst patrāpījies, reāli viss ir daudz vienkāršāk.
/ Aivars007 - labprāt dzīvē parādītu cik Apvārsnī viss ir vienkārši:)
/Andaz- pēc jūsu komentāra spriešot- vnk slikts konsultanst patrāpījies, reāli viss ir daudz vienkāršāk.
/ Aivars007 - labprāt dzīvē parādītu cik Apvārsnī viss ir vienkārši:)
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть