Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
SOS - Reliģiskā organizācija
Labdien, meitenes.... kas var man pateikt kā baznīcas taisa grāmatvedību? Tāpat kā IK - vienkŗšā .. vai ir kādi speciāli noteikumi...
Nekad neesmu saskārusies....
Paldies... nu par gada pārskatu man viss skaidrs... bet pats ieraksts kā jāveic.. vienkāršā sistēmā.. tak par pārskata periodu kaut kāda grāmatvedība jākārto???????
Про ведение бухучета написано в законе "О бухучете".
Tātad uzskaite kā budžeta organizācijām notiek?????????????
Pareizi sapratu?
Vai kāds skaidrāk un sīkāk var ko pateikt... likumu nosaukumus es jau zinu arī...
Вы не только заголовки читайте, то текст, хотя бы с первой статьи.
1.pants
Likums attiecas uz komersantiem, kooperatīvajām sabiedrībām, ārvalstu komersantu filiālēm un nerezidentu (ārvalstu komersantu) pastāvīgajām pārstāvniecībām, biedrībām un nodibinājumiem, politiskajām organizācijām (partijām) un to apvienībām, reliģiskajām organizācijām, arodbiedrībām, iestādēm, kuras tiek finansētas no valsts budžeta vai pašvaldību budžetiem, uz valsts vai pašvaldību aģentūrām, citām juridiskajām un fiziskajām personām, kas veic saimniecisko darbību (turpmāk — uzņēmums).
Все что по части бухучета относится к коммерческим предприятиям, точно также относится и к религиозным организациям.