Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Zalktis-nesakrīt bilance par 1.00Ls К списку тем
Zajac25 24.04.2008 13:09
428 сообщений на сайте
428 сообщений на сайте
Ответы (47)
Nenoapaļots sakrīt:-) ,noapaļots-trūkst 1 Ls
Zajac25 24.04.2008 15:19
428 сообщений на сайте
428 сообщений на сайте
Vai tad PZA atstāj ar visiem santīmiem?
Zajac25 24.04.2008 15:20
428 сообщений на сайте
428 сообщений на сайте
Nē gan bilanci gan PZA noapaļoju, bet to jau pats var izkoriģēt uz noapaļošanu.Ka tik sakrīt nenoapaļoti.
Programmas izdrukas vienmēr pārrakstu Gada pārskatā atsevišķās formās lai nebūtu tukšu rindu, jo programma jau nedod izdrukas ar tukšām rindām tā kā noapaļošana problēmas nesagādā.
Paldies,paldies,milzīgs paldies!:-D Nu ķeršo klāt naudas plūsmai:-)
Zajac25 24.04.2008 15:26
428 сообщений на сайте
428 сообщений на сайте
Nu mūsu VID nekad nav ne vārdu bildusi par tukšām rindām.
Zajac25 24.04.2008 15:28
428 сообщений на сайте
428 сообщений на сайте
kāpēc tad nevar slēgt operāciju kontus pirms PZA izdrukāšanas? Var un vajag, ja pareizi esat piesaisti izpildījusi, jo operāciju kontiem PZA piesaista apgrozījumu, bet bilancei kontu saldo. Bet..... bilance un PZA gada pārskatam jātaisa kaut vai excelī un jāslēpj tukšās rindas, Zalktis neļauj tukšās rindas noslēpt. Līdz šim VID neko netica gan arī par bilncēm uz tipogrāfiskajām veidlapām, bet ja nemaldos šogad tam pievērš gan lielu uzmanību. No Zalkša izdrukātais PZA un bilance der kā operatīvā.(manuprāt).
Es arī taisu atsevišķu gada pārskatu.Par to paldies, Cleo! Viņa mani samācīja.Vēl joprojām esmu parādā šampanieti.:-)
Aivareno 24.04.2008 18:52
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Aivareno, nu Tu jau pat rādīties negribi, kur nu vēl šampanieti :))), bet nu būtībā neesi jau neko parādā.
Ir gan viņš parādā - ne tikai šampanieti, bet arī Rafaello, daudzas kārbiņas.
Es labāk zinu!
Tas nekas, ka viņš ir bagāts, skaists un gudrs - lai tik gādā šampanieti un Rafaello!
Un rozes - 2 m garas...!
Es labāk zinu!
Tas nekas, ka viņš ir bagāts, skaists un gudrs - lai tik gādā šampanieti un Rafaello!
Un rozes - 2 m garas...!
Jā tieši tas kas man arī patīk vislabāk.Bet par ko Cleo to nopelnīja, varbūt es arī varu Taisns ģimis:-)
Viņš nezina kādu putekļusūcēju pirkt.
Printeri viņš pirka veselu gadu, putekļusūcēju varbūt nopirks 11,5 mēnešos, ja palīdzēsiet viņam izvēlēties. Pie reizes arī Rafaello nopelnīsiet.
Printeri viņš pirka veselu gadu, putekļusūcēju varbūt nopirks 11,5 mēnešos, ja palīdzēsiet viņam izvēlēties. Pie reizes arī Rafaello nopelnīsiet.
Domājiet ātri, kamēr kāda nav aizsteigusies Jums priekšā, citādi pašai nāksies izgrūst naudu par Rafaello...
Varētu vēlreiz,lūdzu,par kontu piesaisti PZA?Ja es piesaistu apgrozījumus,sanāk kaut kas pavisam cits!
Zajac25 25.04.2008 10:09
428 сообщений на сайте
428 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть