Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
un vēl ATLIKTAIS К списку тем
Ответы (7)
bez pamatlidzekliem neka nav?:-O atliktais nodoklis nav atkarigs vienigi no pamatlidzekliem ir tacu citas pagaidu starpibas
Jevgenijs1 24.04.2008 17:05
162 сообщения на сайте
162 сообщения на сайте
IR ! IR! IR! Ņemu arī PL starpību, bet atlik.vērtība nodokļiem man nemainš jau otro gadu . Tas Nekas ??? Paldies, ka atsaucāties!!!:'(
vina nemainas, tapec ka neizmantojat saimnieciskaja darbiba, domaju, ka janem vera, jo jus tos tacu izmantosiet (iespejams, ka driz).
Jevgenijs1 24.04.2008 17:23
162 сообщения на сайте
162 сообщения на сайте
Man atliktā nodokļa saistības iznāk ar mīnus zīmi, tādat tas ir atliktā nodokļa aktīvs ? Tas samazinās izdevumus P/z aprēķinā un bilancē būs aktīva pusē ??? Vai tā ???
Nu droši vien ka tā ! Visi jau mājās, tikai es te spriedelēju viena pati. Meklētājā palasīju un nolēmu - UIN atlikto aktīvu NEATZĪŠU, jo nezinam, kad tas uzņēmums sāks kaut, ko darīt peļņas labā.:-<
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть