Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Uzkraajumu sadalijums pz apreekinaa К списку тем

Uzkraajumu sadalijums pz apreekinaa
Labvakar!

Esmu laikama paarstraadaajusies, bet galiigi vairs nesaprotu.PZapreekinaa izdalu razotnes darbinieku algas uz paardoshanas izmaksaam, bet vadiibas algas uz administraacijas izmaksaam.Apreekinaajuuzkraajumus atvalinaajumiem,kas ir palielinaajushies... Vai ir obligati jasadala arii uzkraajuma suuma gan alga,gan soc.( starp razotni un administraaciju). Jo 7210 kontaa straadnieku algas un 7310 -soc.iegraamatojuuzkraajumus atvalinaajumiem.Jasaliidzina 7210 kontu 7310 kontu ar algu sarakstiem,tad shie konti ar palielinaajushies par uzkraajumiem....Taapec nesaprotu vai shie uzkraajumi man ir jasada stap administracija algaam un starp straadnieku algaam....Varuut kaads var apskaidrot.
Inceles
Inceles 24.04.2008 18:53
533 сообщения на сайте

Ответы (4)

Var sadalīt , kā labāk vēlaties, bet nekas nebūs arī ja nesadalīsiet.
Ilma
Ilma 24.04.2008 21:59
30495 сообщений на сайте
Nav nekas jādala. Kad nākošā gada beigās koriģēsiet, koriģēsiet vienu kontu no diviem citiem kontiem (ražoš. algas un admin. algas). Un visa mūzika. Nesarežģījiet pati sev dzīvi.
Aivars007
Aivars007 24.04.2008 22:38
26984 сообщения на сайте
Ehh es vakar noskrobiijs un noleema,ka visas algas likshu uz paardoshanas izmaksaam, jo tomeer darbinieku skaits nav nemaz tiks liels!
Inceles
Inceles 25.04.2008 12:07
533 сообщения на сайте
Es gan sadalīju.
Andaz
Andaz 25.04.2008 12:38
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.