Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskats К списку тем
Ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskats
Gada pārskats kā vienots kopums sastāv no finanšu pārskata un vadības ziņojuma par sabiedrības attīstību pārskata gadā.
Likumā lietotie termini - Finanšu pārskats kā kopums sastāv no bilances, peļņas vai zaudējumu aprēķina, naudas plūsmas pārskata, pašu kapitāla izmaiņu pārskata un pielikuma.
Un ka ir ar ilgtermiņa ieguldījuma kustības pārskata?????
Ответы (10)
Vajag pievienot gada pārskatam?
Neko nevajag pievienot.Tasir pielikuma sastāvdaļa - atšifrē bilances posteni - Ilgtermiņa ieguldījumi.
bet kategorijas kopsavilkumu?
Ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskats ir labākais veids, kā izpildīt Gada pārskatu likuma 16. panta prasības par to, kāda informācija par katru ilgt. ieguldījumu posteni GP pielikumā jāatspoguļo.
Rumbiņai
Varbūt ka Rīgas nodaļas šo kategoriju kopsavilkumu neprasa bet mūsu nodaļā prasa- kā pielikumu IUN deklarācijai .
No kolēģiem zinu ka ne tikai mūsu rajona nodaļa-
Protams ja bija domāts kategoriju kopsavilkums nolietojuma nodokļu vajadzībām aprēķināšanai
Es arī tā saprotu un pilnībā piekrītu.
Es atkal esmu devusi daudzos VID UIN dekl un ne vienu vien gadu , nekad man tas nav prasīts un nekad to neesmu nodevusi un nekur likumdošanā arī nav teikts ka pie UIN dekl. būtu šāds pielikums.
У меня, как и у Илмы, и в Риге, и в районах до сих пор ни разу не спрашивали kategoriju kopsavilkums nolietojuma nodokļu vajadzībām aprēķināšanai, как приложение к декларации ПНП.
А нигде и не скзано, что это приложение нужно обязательно сдавать с ПНП декларацией, его необходимо заполнить, точно так же, как и прочие приложения по этому износу. Иногда в ВИДе спрашивают предоставить, но чаще - нет. ВИД имеет право запросить предоставление любой информации, касающейся расчёта ПНП, в пределах своей компетенции, так что, заполнять это приложение надо, а прикладывать его или нет к декларации, это уже исходя из вышесказанного.
Закрыть
Краткое описание нарушения