Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskats К списку тем

Ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskats
Gada pārskats kā vienots kopums sastāv no finanšu pārskata un vadības ziņojuma par sabiedrības attīstību pārskata gadā.

Likumā lietotie termini - Finanšu pārskats kā kopums sastāv no bilances, peļņas vai zaudējumu aprēķina, naudas plūsmas pārskata, pašu kapitāla izmaiņu pārskata un pielikuma.

Un ka ir ar ilgtermiņa ieguldījuma kustības pārskata?????
Katikiv
Katikiv 25.04.2008 19:48
224 сообщения на сайте

Ответы (10)

Vajag pievienot gada pārskatam?
Katikiv
Katikiv 25.04.2008 19:51
224 сообщения на сайте
Neko nevajag pievienot.Tasir pielikuma sastāvdaļa - atšifrē bilances posteni - Ilgtermiņa ieguldījumi.
Ilma
Ilma 25.04.2008 20:00
30495 сообщений на сайте
bet kategorijas kopsavilkumu?
Rumbinja
Rumbinja 25.04.2008 20:45
1000 сообщений на сайте
To nekad nekur nedodu.
Ilma
Ilma 25.04.2008 20:49
30495 сообщений на сайте
Ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskats ir labākais veids, kā izpildīt Gada pārskatu likuma 16. panta prasības par to, kāda informācija par katru ilgt. ieguldījumu posteni GP pielikumā jāatspoguļo.
Zvaigznite
Zvaigznite 25.04.2008 20:53
183 сообщения на сайте
Rumbiņai

Varbūt ka Rīgas nodaļas šo kategoriju kopsavilkumu neprasa bet mūsu nodaļā prasa- kā pielikumu IUN deklarācijai .

No kolēģiem zinu ka ne tikai mūsu rajona nodaļa-

Protams ja bija domāts kategoriju kopsavilkums nolietojuma nodokļu vajadzībām aprēķināšanai
Guntagermane
Guntagermane 26.04.2008 09:07
1303 сообщения на сайте
Es arī tā saprotu un pilnībā piekrītu.
Leciigaa
Leciigaa 26.04.2008 09:14
2691 сообщение на сайте
Es atkal esmu devusi daudzos VID UIN dekl un ne vienu vien gadu , nekad man tas nav prasīts un nekad to neesmu nodevusi un nekur likumdošanā arī nav teikts ka pie UIN dekl. būtu šāds pielikums.
Ilma
Ilma 26.04.2008 10:00
30495 сообщений на сайте
У меня, как и у Илмы, и в Риге, и в районах до сих пор ни разу не спрашивали kategoriju kopsavilkums nolietojuma nodokļu vajadzībām aprēķināšanai, как приложение к декларации ПНП.
Irena22
Irena22 26.04.2008 12:05
42998 сообщений на сайте
А нигде и не скзано, что это приложение нужно обязательно сдавать с ПНП декларацией, его необходимо заполнить, точно так же, как и прочие приложения по этому износу. Иногда в ВИДе спрашивают предоставить, но чаще - нет. ВИД имеет право запросить предоставление любой информации, касающейся расчёта ПНП, в пределах своей компетенции, так что, заполнять это приложение надо, а прикладывать его или нет к декларации, это уже исходя из вышесказанного.
Tt7
Tt7 26.04.2008 12:37
37863 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.