Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

UVIS импорт выписки из банка К списку тем

UVIS импорт выписки из банка
Люди добрые помогите кто может.

Программа UVIS. Работаю с ней всего неделю.

Как импортировать в программу банковскую выписку, которая сохранена в виде файла на диске.

Есть два формата Text и XML.

Сделала бы вручную, но информация в таком виде, что не разобраться.
Nani
Nani 25.04.2008 21:05
45 сообщений на сайте

Ответы (11)

Может быть у кого-то есть руководство пользователя на русском?
Nani
Nani 25.04.2008 21:07
45 сообщений на сайте
Uvī ir jāveic datu importa metožu apraksts- parasti to dara pie programmas uzstādīšanas. Ja tai brīdī nav izdarīts- neko darīt acīmredzot būs jāsauc konsultants.

Bez tam pērkot UVI bāzes paketes cenā ( vismaz laiku atpakaļ) bija datu imports eksports uz vienu konkrētu banku

Tātad pērkot -kādu banku norādījiet - vai to pašu no kuras tagad gribiet importēt datus??? Ja citu piemaksa par datu importa eklsporta iespēju no citas bankas.

Ja ir Apvārsnis nevis UVIS- tad datu apmaiņa ar visām bankām ir bāzes paketes cenā.

Nav saprotams- "izdarītu ar roku bet informācija tāda ka nevaru saprast??"

Vai tad Jums grāmatvedībā papīra formā bankas konta izraksti neglabājas???? Tas taču ir bankas operāciju uzskaites pirmdokuments, kuram ir jābūt un kurš jāglabā 5 gadi.( pie kam minimālais apjoms jo tautā eksistē viedoklis (kuru es personīgi netzīstu) ka obligāti konta izrakstam jāpievieno maksājuma uzdevumi.
Guntagermane
Guntagermane 26.04.2008 09:19
1303 сообщения на сайте
Формат XML (FiDAViSta) - единый для импорта выписки из всех банков, которые его поддерживают

http://www.bankasoc.lv/lka/komitejas/article.php?id=278

http://www.bankasoc.lv/lka/komitejas/FiDAViSta_users.pdf- в колонке konta izraksts у кого галки имеются
Makssoft
Makssoft 26.04.2008 09:51
24096 сообщений на сайте
MicroLink Latvia APVĀRSNIS, sākot ar Build 124
Makssoft
Makssoft 26.04.2008 09:52
24096 сообщений на сайте
Спасибо всем. С импортом ничего правда не вышло. Но я раздобвла выписку в нормальном, читаемом формате и теперь развлекаюсь. Ввожу все вручную. Обещала в понедельник предоставить отчет по дебиторам. В понедельник, когда у нормальных людей начнется рабочая неделя буду мучить консультантов.
Nani
Nani 26.04.2008 21:49
45 сообщений на сайте
Ceru ka maksājuma uzdevumu ievadot Jūs veicat automātisko piesaisti apmaksātaja pavadzīmei Tai brīdī kad taisa maksājuma uzdevumu pamatojumam kreisā pusē parādās iespēja atvērt nepamaks'to pavadzīmju sarakstu par šo firmu . Ja šai brīdī izvēlēsieties pavadzīmi pēz tam realizācijas apgāde sistēmā būs iespēja redzēt nepamaksātos dokumentus- (konkrēiti dokumentus )

Ja šis jautājums ir aktuāls- un vajag papildinformāciju- varu palīdzēt telefoniski tas ir vienkārši bet kolosāli labi.- pilna un saprotama atskaite par katru pircēju vai piegādātāju dokumentu griezumā
Guntagermane
Guntagermane 27.04.2008 18:03
1303 сообщения на сайте
Nani, похоже надо не мучать консультантов, а приобрести эту опцию для Вашей программы. И это стоит сделать - сколько ручного труда автоматизируется, а какая экономия времени, не пожалеете.
Makssoft
Makssoft 28.04.2008 16:54
24096 сообщений на сайте
No 2008. gada 1. janvāra ja UVIS licencē ir datu apmaiņa ar bankām, tad MU imports FidaVista formātā ir bez maksas.

Pie pamatdati->datu apmaiņa->maksājumu eksports tiek aprakstīta maksājumu eksporta/importa procedūra, kurā arī norādās no kurienes tiek paņemts izraksta fails.

Pēc tam Dokumenti->Banka->Maksājumu imports. Ja šādu opciju izvēlnē neatrodas, tad prasiet dīlerim.
Aldis_pck
Aldis_pck 28.04.2008 17:25
77 сообщений на сайте
Коллеги! Большое спасибо за помощь.

Надеюсь, что через месяц смогу быть с этой программой на ты.

Я 7 лет работала с 1-С. А сейчас такое ощущение что из мерседеса пересела на запорожец. Ехать можно, но душу не греет.:-)
Nani
Nani 28.04.2008 18:53
45 сообщений на сайте
Esmu diezgan pārliecināta ka pēc mēneša teiksiet "Braucu ar zaporožecu tagad nopirku Mersedesu. Bija jāmācās braukt bet vispār nav salīdzināms."

Veiksmi
Guntagermane
Guntagermane 28.04.2008 20:07
1303 сообщения на сайте
Через месяц наверное будет только Опель. Но это тоже не так уж и плохо. До Мерседеса рукой подать. Было бы желание учиться. Остальное рано или поздно приложится.:-D
Nani
Nani 29.04.2008 07:44
45 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.