Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ja sūta pa pastu gada pārskatu. К списку тем
Ja sūta pa pastu gada pārskatu.
Šogad taisu savu pirmo gada pārskatu, tad nu tagad man ir viens dumjš jautājums. Gada pārskats ir jāsašuj? Vai vienkārši var ielikt parastajos vāciņos? Un UIN deklarāciju citos vāciņos? Vai var kopā? Kā jūs darat?
Par pagājušo gadu ir jālabo PVN atskaites. Grāmatvede, kura nodeva lietas teica, ka var kopā ar gada deklarāciju sūtīt arī precizētās atskaites. Taču tagad mani māc šaubas vai nevajag vēl likt klāt speciālu iesniegumu, lai pieņem precizējumus?
Ответы (17)
GP jāšuj, UIN deklarācija nav jāšuj kopā ar GP
UIN deklarācija arī atsevišķi jāsašuj?
Если исправления сдаёте в бумажном виде, то заявление на это нужно прилагать, с объяснением, почему исправляете.
Годовой нужно скрепить или прошить, ПНП декларацию можно просто приложить к годовому, на почте это желательно послать заказным письмом, с описанием отправляемого, мало ли куда этот отчёт может пропасть по пути, а у Вас будет подтверждение, что и когда сдавали.
Ну так первый баланс отнесите сами в ВИД,они не кусаются.И если что не так,сразу будете знать,а не ждать писем от них и вопросов от директора.
Īpašnieks teica, ka jāsūta pa pastu.
Tt7
Skažite, toļko zajevļeņije tekstom, iļi ješčo nado priložitj tabulu kakaije ispravlenija idut každij mesjac.?
Да зачем ходить. Они там сейчас все нервные. Нормально по почте доходит.
Как-то было дело, что не дошло. Так отнесла им копию и чек с почты показала. Больше вопросов не было.
Man tagad stress, lai visu pareizi ieliktu un nosūtītu.
Tātad Gada pārskatu sašuju un aizlīmēju. UIN deklarāciju tikai sastiprinu.
Vēl paliek atklāts jautājums, kā rakstīt iesniegumu par PVN. Laboti par gadu ir 6 mēneši.
Ssintija, а вы здесь на сайте посмотрите, это заявление есть здесь.
http://www.vgk.lv/ru/files/200/
kā rakstīt iesniegumu par PVN. Laboti par gadu ir 6 mēneši.
http://vgk.lv/ru/files/200/
Tas sanāk, katram mēnesim jāraksta iesniegums? (Varu tikai atrast par vienu mēnesi) Es nepareizās PVN atskaites sarakstīju, kā būtu pareizi un augšā uzrakstīju precizētais. Sanāk, ka šitas variants neder.
P.S. tā iet ka visu atstāju uz pēdējo brīdi. Tagad lieki stresi.:'(
Ну возмите другой бланк, выше который, там можно указать периоды, за которые меняете и название отчётов и причину изменений.
Paldies Slazda, tad šūšana atkrīt.
Tagad tikai PVN paliek.
причину изменений.
Labi būtu ja es zinātu, kas grāmatvedei bija prātā, ka loboja.
Atradu, tagad tik iemesli jāizdomā. Laikam jāraksta, aritmētiskas kļūdas dēļ.
Варианты:
1 неправильно указан предналог
2 datorprogrammas kļūda
3 uzskaites datu precizējums
Вряд ли Ваши пояснения будут изучать в ВИДе
Закрыть
Краткое описание нарушения