Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Iesakiet man kādu grāmatvedības programmu līdz 100,00 Ls К списку тем
Iesakiet man kādu grāmatvedības programmu līdz 100,00 Ls
Būšu ļoti pateicīgs.
Grāmatvedīva ir jāveic biedrībai.
Ответы (40)
AndaZ, es Jums piekrītu.Bet Tildes Jumis domāts tādiem uzņēmumiem, kuru peļņa mēnesī ir vismaz vairāki simti latu.BetZalkti var atļauties daudzi.Patbiedrības un citas mazas kompānijas.Jūsu piedāvātā versija nav tik ideāla, jo gandrīz jebkuram uzņēmumam būs 12 avansa norēķini. Un vēl citi sīkumi.:-)
Avansa norēķinam obligāti vajag programmu?
Man tieši avansa norēķini programmās tikai jauc galvu.
Avansa norēķini бывают разные и по содержанию и по объёму.
Piekrītu, tāpēc jau man tie krīt uz nerviem...
Aivareno! Zināt, pēc forumā lasītā, redzu, ka žēl ir 5 lati, lai abonētu veidlapas+, kur nu vēl 59 latus, lai Zalkti nopirktu!
Par Sākuma versiju - nav tik traki! Mana mamma kārto vienam maziņam uzņēmumam, kas pie tam, nav PVN maksātājs, tād nu arī avansa norēķini viņiem viens par diviem mēnešiem
Un biedrība jau nu diezvai būs PVN maksātāja.
Nu ja tā, tad tādiem uzņēmumiem ir OK.Betpar tiem 5 latiem ir pilnīga taisnība.
Man arī žēl 5 latu, bet vgk+ abonēju gan.
Aha! 5 latus žēl, bet naktī tupēt internetā un tērēt elektrību gan nav žēl! Tur ne tikai 5 lati sanāks
Kur citur lai tup, ja ne internetā. Neiešu tokš tupēt krogā - i nauda aizies oi kāda, i vēders liels no alus tempšanas izaugs, i sazin kādas vēl zarazas piemetīsies. Tad jau labāk internetā, sevišķi ja pa dienu ir jāstrādā. Atliek vien nakts melnums.
Domāju, ka paši lielākie zaudētāji būs Tilde.Cenapar jauninājumiem nav adekvāta.Oponentiem saku uzreiz, ka strādāju ar Tildi no paša sākuma.Katrā gadījumā slikta mārketinga stratēģija.IMXO
Šobrīd arī uzņēmumi sākuši rēķināt savus līdzekļus. Un Zalktis būs ieguvējos. Tildi izvēlēsies tie kuriem maks biezāks.
Piekrītu Aivareno.ManTilde ir kā fiziskai personai un jāsāk piedomāt vai tas ir to vērts.Firmā, kur strādāju, protams savādāk.
Japaina! Domāju, ka diezvai jums ir Tilde! Diezvai esat tik bagāta, ka to varat atļauties
http://www.dpa.lv/tilde_grupa.aspx
Starp citu, Japaina, ja Jūs strādājat ar programmu "Tildes Jumis", un regulāri maksājat abonēšanas maksu, tad Jums NAV nekāds jauninājums jāiegādājas! Jums jāpēr "Tildes Jumis" abonementa pagarinājums uz 1 gadu Ls150.00.
Jauninājumu pērk tie, kas vismaz gadu bija pārtraukuši maksāt abonēšanu un grib pēc to atjaunot!
Andaz!Ne Jums spriest cik esmu bagāta!Ja man nebūtu vajadzīgi jauninājumi,tad arī nepirktu abonementu!Jums laikam žultaini izteicieni sagādā sevišķu baudu, ka tik kādam varētu piesieties!
Vienkārši NAV tādas programmas Tilde! Tilde - tas ir uzņēmums (un tas nu Jums pilnīgi noteikti nepeder!), kas izstrādā grāmatvedības programmu "Tildes JUMIS".
Jauninājumi ir jāpērk tikai un vienīgitad, ja kādu gadu nav maksāts abonements. Ja Jūs katru gadu maksājātpar abonēšanu, tad pēc jauninājuma nav nekādas vajadzības!
Tāpēc nevajag citiem jaukt gaisu, ja pati nezināt, kas katru gadu programmas lietotājam jāiegādājas.
>>Andaz....Jums vienkārši pieklibo inteliģences līmenis, vai pareizāk sakot tas vienkārši nav...Un savas gudrības te nebārstiet, visu to zinu, vienkārši īsāk izsakos.
Diezin, ar kuru kāju tas pieklibo...
Закрыть
Краткое описание нарушения