Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Rēķins no ES par pakalpojumiem К списку тем
Rēķins no ES par pakalpojumiem
Saņēmām rēķinu no ES valsts kompānijas par prāmja pakalpojumiem (automašīnas kravas pārvadā).Tā ka rēķinu saņēmu no ES, veicu PVN reversu.
Dzirdēju, ka jāskatās, kādas kravas pārvestas ar prāmi, ja no ES uz ES, tad reverss, ja krava saistīta ar eksportu,importu vai tranzītu tas PVN reverss nav jārēķina.Bet tad, jau iznāk, ka man saņemtajam rēķinam jāpievieno pierādošie dokumenti: katars kravas CMR un, jar ir kravas deklarācijas. Kā domājat Jūs ?
Ответы (4)
Не поняла, так куда этот груз пошёл, на экспорт что ли? Или на пароме из Гамбурга в Клайпеду?
Lieta tāda, ka saņemtajā rēķinā no ES par prāmja pakalpojumiem ir uzrādītas piem.12 mašinas, kuras pārvestas ar kravām t. sk. piem. no Zviedrijas ostas uz Latvijas ostu. Tās mašīnas ved dažādas kravas, citas noo Zviedrijas uz Latviju, citas no Latvijas uz Norvēģiju un tml.
Es domāju, ka saņemtajā rēķina nnekas nav teikts par tām kravām, kādas pārvestas - es to uztveru kā saņmeto pakalpojumu no ES un rēķinu visai pakalpojuma summai PVN reversu. Paldies par sapratni!
Закрыть
Краткое описание нарушения