Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Darba devēja ziņojums (VSAOI un IIN) К списку тем

Darba devēja ziņojums (VSAOI un IIN)
Sveicinaati... man radusies probleema ar EDS.... man noraida atskaiti - darba deveeja zinjojums....

Lieta taada, ka ir tikusi nodota atskaite, bet tagad ir pamaniita kjuuda.... samazinaata alga, liidz ar to mainas arii nodoklju summas.... labojot veco atskaiti izlaboju 4 ailiiti - Darba ienaakumi latos.... liidz ar to nomainaas arii 5 ailiite - Aprēķinātās VSAO iemaksas. jautaajums - vai shajaa gadiijumaa kad laboju jau iesniegto atskaiti ( samazinaas darba alga) man ir jaaizpilda arii ailiite 6 - Precizētie darba ienākumi ((+) vai (-) latos) un 7 ailiite - Precizētās aprēķinātās VSAO iemaksas ((+) vai (-) latos).

es saprotu, ka shajaas ailiitees 6 un 7 ir jaaievada labotaas summas - taatad samazinaataa alga.... bet vai summa ir jaaievada ar miinusa ziimi? esmu pamatiigi saputrojusies....
Chikita
Chikita 29.05.2008 10:56
355 сообщений на сайте

Ответы (3)

VSAOI atskaites nevar labot.varveikt korekciju tikai par vienu iepriekšējo mēnesi.vecākos mēnešus koriģē ar tekošā mēneša algu un protams VSAOI.Piemērojot tekošajā mēnesī kļūdu ar + vai -tikai skaitlim jāiznāk pozitīvam.
Ilma
Ilma 29.05.2008 11:07
30495 сообщений на сайте
ieprieksh alga bija 500 Ls - tagad noteikta 165 Ls.... man nekaadi nesanaak + ziime

165-335 ( starpiiba 500-165) ko dariit?
Chikita
Chikita 29.05.2008 11:23
355 сообщений на сайте
Tad jādod tekošā mēneša algas ar nulli un VSAOI tāpat kamēr iznāk pozitīvs skaitlis:-)
Ilma
Ilma 29.05.2008 11:29
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.