Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Sen pārdota pamatlīdzekļa norakstīšana К списку тем

Sen pārdota pamatlīdzekļa norakstīšana
Mans uzņēmums, man nezinot pārdevis divus pamatlīdzekļus, kuri ir uzskaitē un tagad grib, lai es tos norakstu. Kā man būtu pareizi jārīkojas?
Guss
Guss 10.06.2008 16:58
46 сообщений на сайте

Ответы (8)

šogad pārdoti vai vēl senāk?
Ilma
Ilma 10.06.2008 17:00
30495 сообщений на сайте
Piedāvāju Jums ekskluzīvu iespēju kā vienai no pirmajām - uzrakstīt vispirms savu vaiantu. Pie reizes varēsiet apgūt to - kādi būtiski apstākļi, uadodot jautājumu, jāmin.

Liepupe
Liepupe 10.06.2008 18:33
нет сообщений на сайте
Pārdoti jau senāk. Šogad (tas ir z/s un vienk.grāmatvedība) viņi nopirka tādu pašu tehniku tikai jaunāku un es pajautāju par veco. Atbilde bija - mēs jau kad tur pārdevām. Tā arī atstāju, bet nu ir jānoraksta. Aprēķins pēc ģeometriski degresīvās un vēl ir vienam ap 200, otram ap 400 atlikusī vērtība. Kā ir, ja atstāj lūžņos, man nav tādas pieredzes... Vai varbūt pārdot par nieka naudiņām fiz.personai
Guss
Guss 11.06.2008 01:03
46 сообщений на сайте
Нормально. Продали давно. А деньги где? Учитывать не надо было? Явное уклонение от налогов.:-x
Aleksja
Aleksja 11.06.2008 01:55
10004 сообщения на сайте
Aleksjas jautājums par saņemto naudu vietā.Bet ko nu darīt kas bijis bijis. Es norakstītu tagad kā nolietojušos( nedarbojas, sabojājies utt.) un atlikusī vērtība uz izdevumiem.Arlūžņiem nav ko krāmēties.
Ilma
Ilma 11.06.2008 08:48
30495 сообщений на сайте
vai tad nebija neviena dokumenta, kas apliecina to pārdošanu?
Cleo
Cleo 11.06.2008 08:51
19234 сообщения на сайте
Да налево продали. Теперь ничего не остается, как списать их.
Albina
Albina 11.06.2008 09:46
64739 сообщений на сайте
Paldies par ieteikumiem. Niknie komentāri vietā par to, ka pārdod bez dokumentiem utt:) Ja Jūs redzētu, kā dokumetni rodas tad, kad to nav, bet tos vajag!!!:D
Guss
Guss 22.06.2008 01:24
46 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.