Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nodokļu maksājumu termiņu pagarināšana К списку тем
Nodokļu maksājumu termiņu pagarināšana
Ja uzņēmums vēlas pagarināt nodokļu samaksas termiņu uz 3 mēnešiem (no likuma par nod. un nodev.)- vai ilgāk var??
Vai no VID var atnakt pārbaude??
Ja no algas maksā nodokļus (24. datumā) vienalga 5 dienas līdz 15. datumam jānodod iesniegums.:-S
Ответы (7)
Там надо не только заявление, но и баланс сдавать и отчеты тоже должны быть сданы, чтобы ВИД видел сумму долга.
VID nekāda pārbaude šjā sakarā nav dzirdēta.Parasti prasa BILANCI uz iesnieguma mēn.1.datumu, P/Z , naudas plūsmu.
Ja par bilanci un PZA es zinu
Ja nākammēness es līdz 15 iesniegšu iesniegumu par nodokļu samaksas termiņu pagarināšanu tātad par jūniju man jau jābūt iesniegtajai deklarācijai par PVN un Ziņojums??
Nē tā gan nevarētu būt.Visas atskaites jāiesniedz noteiktajos termiņos.
Vai IIN un VSAOI samaksas termiņu pagarināšanai iesniegums vienalga jāiesniedz līdz 15, ja nodokļu samaksas termiņš ir 24 datums
Nē, jāiesniedz 5 dienas pirms nodokļu samaksas termiņa. Ja nod.samaksastermiņš 24.datumstad rēķiniet uz atpakaļu no 24.Betvislabāk sazvanieties ar savu VID - izstāstīs. Piem mūsu VID ņem 3 dienas pirms nod. samaksas iestāšanaš termiņa.
Закрыть
Краткое описание нарушения