Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Attaisnojuma dokuments PVN1 К списку тем

Attaisnojuma dokuments PVN1
"Rēķins sagatavots elektroniski un ir derīgs bez paraksta" - kurš no rēķiniem ir šis? Ja EDS sistēmā izvēlas "Preču pavadzīme - rēķins", obligāti nepieciešams ierakstīt arī sērijās numuru, taču uz rēķina lapas tāda nav, tikai rēķina nr. Šis cik noprotu neskaitās arī "faktūrrēķins". Kā būt? jau iepriekš paldies
Aniev
Aniev 18.06.2008 13:51
89 сообщений на сайте

Ответы (6)

es šos rēķinus lieku - faktūrrēķins, bet īstas kārtības EDsā nav, dokuments "preču pavadzīme - rēķins" jau no gada sākuma aizstāds ar "Pavadzīme", bet EDSā tāda nosaukuma vispār nav
Skrunda
Skrunda 18.06.2008 13:59
32 сообщения на сайте
Piekrītu Skrundai.
Sola
Sola 18.06.2008 14:01
2446 сообщений на сайте
Es no programmas Zalktis eksportēju šo pārskatu DUF formātā uz EDS.Programmā Zalktis ir jēdziens "Rēķins" Sērijas vietā man svītriņa.:-)
Aivareno
Aivareno 18.06.2008 21:39
6641 сообщение на сайте
Es visiem sēriju rakstu A. Un viss der.
Aivars007
Aivars007 18.06.2008 22:46
26984 сообщения на сайте
Es nerakstu to kā nav.Kāpēc rakstīt sēriju A, ja tāda nav norādīta.Es cenšos neko neizdomāt pats.Paskatījos EDS , tur manis nosūtītie rēķini kļūst par faktūrrēķiniem.LOL
Aivareno
Aivareno 19.06.2008 08:59
6641 сообщение на сайте
Es arī nerakstu to kā nav:-) Rēķini visi smuki ir faktūrrēķini, kuriem sērija nemaz neprasās un Preču pavadzīmes rēķini atkal visi ir ar sērijām.
Ilma
Ilma 19.06.2008 09:10
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.