Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Attaisnojuma dokuments PVN1 К списку тем
Attaisnojuma dokuments PVN1
"Rēķins sagatavots elektroniski un ir derīgs bez paraksta" - kurš no rēķiniem ir šis? Ja EDS sistēmā izvēlas "Preču pavadzīme - rēķins", obligāti nepieciešams ierakstīt arī sērijās numuru, taču uz rēķina lapas tāda nav, tikai rēķina nr. Šis cik noprotu neskaitās arī "faktūrrēķins". Kā būt?

jau iepriekš paldies
Ответы (6)
es šos rēķinus lieku - faktūrrēķins, bet īstas kārtības EDsā nav, dokuments "preču pavadzīme - rēķins" jau no gada sākuma aizstāds ar "Pavadzīme", bet EDSā tāda nosaukuma vispār nav
Es no programmas Zalktis eksportēju šo pārskatu DUF formātā uz EDS.Programmā Zalktis ir jēdziens "Rēķins" Sērijas vietā man svītriņa.:-)
Es visiem sēriju rakstu A. Un viss der.
Es nerakstu to kā nav.Kāpēc rakstīt sēriju A, ja tāda nav norādīta.Es cenšos neko neizdomāt pats.Paskatījos EDS , tur manis nosūtītie rēķini kļūst par faktūrrēķiniem.LOL
Es arī nerakstu to kā nav:-) Rēķini visi smuki ir faktūrrēķini, kuriem sērija nemaz neprasās un Preču pavadzīmes rēķini atkal visi ir ar sērijām.
Закрыть
Краткое описание нарушения