Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Par Tildes Jumi
Te pāris tēmās kaut kur lasīju, ka bija kaut kam izdevies ar Tildi panākt programmas uzlabojumu savām vajadzībām. Nu tagad arī es veicu saraksti par savu problēmu, bet viņi mani "atšuj":).
Proti, visur atlasē programma piedāvā kā kritēriju uzņēmuma PVN numuru, bet man ir 1000 fiziskas personas, no kurām ir vairāki ar vienādiem vārdiem un uzvārdiem. Viņi piedāvā pie vārda un uzvārda likt atšķirības zīmes, bet tas jau nav normāli, kau arī nekas cits man neatliek. Vai tiešām ir tik absurds mans lūgums atlases nosacījumos pievienot izvēlni "partnera reģistrācijas numurs"?
Laikam sanāca sūdzēšanās:))))
Ответы (3)
Var izlīdzēties tā - pie PVN
maks.nr valsts vietā "-" un numura vietā pers.kodu
Vajag uz Tildi aizsūtīt e-pastu ar lūgumu - veikt izmaiņas programmā un pamatot, kāpēc to vajag.
Domāju, ka, ja uzrkastīsiet, gan jau viņi uataisīs.
Andaz,paldies, jau līdz tam arī aizdomājos:)Bet tam vajadzīgs laiks, lai visu pārrakstītu;( Un nedomāju, ka tā ir loģiska situācijas atrisināšana.
Izskatās, ka programmisti vnk palaiduši garām tādu sīkumu. Tas attiecas arī uz uzņēmumiem, kuriem nav PVN numura.
Tas ir tāpēc, ka reti kuram uzņēmumam nav PVN maks.numuraun agrāk ar privātpersonām bija maza darīšana. Tagad tas ir aktuāli.
Закрыть
Краткое описание нарушения