Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Кассовая книга К списку тем
Milita 08.07.2008 20:00
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Ответы (9)
Kases operāciju noteikumi - www.vid.gov.lv
Спасибо!
Milita 08.07.2008 20:54
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Если ваш средний оборот по кассе не превышает 100 лат в день, можете закрывать кассу за неделю. Следовательно - неделя - один лист!
Спасибо за уточнение, но оборот превышает 100 лат.
Milita 08.07.2008 21:43
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Как только оборот по дебету или кредиту превышает 100 лат - закрываем лист.
Lusijabee2 08.07.2008 22:18
13 сообщений на сайте
13 сообщений на сайте
Varbūt tomēr nebarojiet to studentu, bet lāpstu iedodiet, lai pats kartupeļus sarok?!
Kas tad noteikumus izlasīs? Neviens! Un priekš kā lasīt, ja tavā vietā sagremo līdz beidzamam.:-/
Kas tad noteikumus izlasīs? Neviens! Un priekš kā lasīt, ja tavā vietā sagremo līdz beidzamam.:-/
Как только оборот по дебету или кредиту превышает 100 лат - закрываем лист.
-------------
Нет, не вы хоть правила читайте!
Зачем же такую ерунду советуете?
5. Ja uzņēmuma vidējie dienas skaidrās naudas ieņēmumi kasē nav lielāki par 100 latiem, uzņēmums kases grāmatu kārto reizi nedēļā. Vidējos dienas skaidrās naudas ieņēmumus kasē aprēķina, saskaitot katrā iepriekšējā kalendāra mēneša darbdienā saņemtos skaidrās naudas maksājumus kasē un iegūto kopsummu dalot ar minētā kalendāra mēneša darbdienu skaitu.
-------------
Нет, не вы хоть правила читайте!
Зачем же такую ерунду советуете?
5. Ja uzņēmuma vidējie dienas skaidrās naudas ieņēmumi kasē nav lielāki par 100 latiem, uzņēmums kases grāmatu kārto reizi nedēļā. Vidējos dienas skaidrās naudas ieņēmumus kasē aprēķina, saskaitot katrā iepriekšējā kalendāra mēneša darbdienā saņemtos skaidrās naudas maksājumus kasē un iegūto kopsummu dalot ar minētā kalendāra mēneša darbdienu skaitu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть