Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Nodokļu maksāšanas termiņu pagarināšana К списку тем

Mjau-22 09.07.2008 14:59
1013 сообщений на сайте
1013 сообщений на сайте
Ответы (7)
Вот огрызки моей просьбы:
SIA ”” nodarbojas celtniecības sfērā un nauda no pasūtītājiem ienāk firmas kontā tikai pēc objekta nodošanas (dažreiz objekta nodošana var novilcināties). Un vēl tā, ka pasūtītāji ne vienmēr maksā laikā, mēs savukārt nevārējam nodrošināt nodokļu nomaksu likumā noteiktajā termiņā.
Lūdzam Jūs atļaut dzēst atlikušos nodokļu parādus divu mēnešu laikā, maksājot pa daļām. Nodokļu parādi tiks dzēsti pēc iespējas ātrāk tik līdz nauda no pasūtītājām ienāks mūsu bankas kontā.
SIA ”” nodarbojas celtniecības sfērā un nauda no pasūtītājiem ienāk firmas kontā tikai pēc objekta nodošanas (dažreiz objekta nodošana var novilcināties). Un vēl tā, ka pasūtītāji ne vienmēr maksā laikā, mēs savukārt nevārējam nodrošināt nodokļu nomaksu likumā noteiktajā termiņā.
Lūdzam Jūs atļaut dzēst atlikušos nodokļu parādus divu mēnešu laikā, maksājot pa daļām. Nodokļu parādi tiks dzēsti pēc iespējas ātrāk tik līdz nauda no pasūtītājām ienāks mūsu bankas kontā.
Ja tā būtu arī mūsu uzņēmumā, mūsu parādnieki vienmēr maksā savlaicīgi, bet šī nauda uzkrājas kontā 238o. Tāpēc arī es nevaru uzrakstīt piemērotāko paskaidrojumu, jo debitoru parādu gandrīz nav saļīdzinājumā ar kreditoru parādniem.

Mjau-22 09.07.2008 15:27
1013 сообщений на сайте
1013 сообщений на сайте
tad jau direktori pārāk daudz paņēmuši naudiņas (ja atlikums 2380 ir debetā), bet pretī izdevumu dokumentus nav iesnieguši.... tas diezin vai būs iemesls nodokļu nomaksas termiņa pagarinājumam.
Mūsu uzņēmuma direktori vispār neprot saimniekot.
Mani neklausas. Man te otras firmas direktors pateica, jo viņi ir draugi, "4to ja lezu ne v svoi dela". Biju piedāvājusi atlaist vairākus darbiniekus, jo tajā laikā nebija objektu "A im kak stenke".
Lai izvairītos no PVN maksāšanas viņi tādu putru ir ievarījuši.
Labi ka otrās firmas direktors ta nedara, šīs vēl ieklausās manos vārdos.
Mani neklausas. Man te otras firmas direktors pateica, jo viņi ir draugi, "4to ja lezu ne v svoi dela". Biju piedāvājusi atlaist vairākus darbiniekus, jo tajā laikā nebija objektu "A im kak stenke".
Lai izvairītos no PVN maksāšanas viņi tādu putru ir ievarījuši.
Labi ka otrās firmas direktors ta nedara, šīs vēl ieklausās manos vārdos.

Mjau-22 09.07.2008 17:37
1013 сообщений на сайте
1013 сообщений на сайте
nu kāpēc tad saspringt? Nevajag tad rakstīt iesniegumu par nodokļu nomaksas pagarinājumu, lai direktori meklē naudu, ko savākuši un maksā nodokļus vai lai maksā pēc tam kopā ar kavējuma naudām.
Nu tak direktors grib to iesniegumu iesniegt. Iesniegsim - paskatīsimies kas būs.

Mjau-22 09.07.2008 17:52
1013 сообщений на сайте
1013 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть