Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Atlīdzības izmaksa, ja pilnvarojuma līgums К списку тем

Atlīdzības izmaksa, ja pilnvarojuma līgums
Ar Valdes loc. ir pilvarojuma līgums ar atlīdzību, kura izmaksājama izejot no gada rezultātiem. Atlīdzības apjoms ir vienlīdzīgs ar 10% sabiedrības peļnas.

Līgumā noteikts ,ka minētā atlīdzība maksājama pēc gada pārskata apstiprināšanas,bet nav noteikts precīzi līdz kuram laikam.Tātad sakiet lūdzu- vai ir kādi reglamenti, cik ilgā laika peiodā izmaksājama šada atlīdzība, vai arī to vajadzēja konkrēti noteikt līgumā - piemēram, līdz 2008.d. 31. decembrim?

No otras puses,atceros, ka piemēram par autoratlīdzību un uzņēmuma līgumiem bija noteikts laiks (tiesa nevaru atrast uzreiz tos noteikumus), kad pēc pienemšanas un nodošanas akta parakstīšanas jāsamaksā atlīdzību un nodokļus, bet kā ar šo gadījumu?

Tad aizdomājos,ja gada pārskatu nodevām jau aprīlī, vai mums vajadzēja j3 .pielikumā jau par aprīli dot šīs ziņas un līdz 15. maijam nomaksāt sociālo, kaut arī atalgojuma izmaksa aizķērusies?

Squirrel
Squirrel 14.07.2008 14:27
809 сообщений на сайте

Ответы (8)

А в гражданском законе установлены какие-либо ограничения?
Albina
Albina 14.07.2008 14:34
64739 сообщений на сайте
,t.i., ja gadijumā ,ja gada pārskata nodošanu pieņemam kā priekšnoteikumu izmaksai
Squirrel
Squirrel 14.07.2008 14:35
809 сообщений на сайте
Izmklējos tajā Cilvillikumā un neataradu.Atradutikai izmaksas nokavējuma gadījumā par tiem 6%.
Squirrel
Squirrel 14.07.2008 14:36
809 сообщений на сайте
Значит, без ограничений
Albina
Albina 14.07.2008 15:00
64739 сообщений на сайте
Man jau ar tā liekas.

Bet laikam līgumā ielabosim to laiku, ka līdz 2008.g.31. dec., ne vienmēr ir nauda tā uz sitienu.;-)
Squirrel
Squirrel 14.07.2008 15:35
809 сообщений на сайте
Paldies Albina par atbildēm.Pirms tam izstudēju forumu un gaidīju tieši jūsu atbildi.

Man ir tikai viens jautājums - tātad to IIN parādam Ziņojumā par - 3. pielikumā ,jo valdes loc. šajā gadījumā pēc likuma skaitās darba ņēmējs. Vai es saprotu pareizi?
Squirrel
Squirrel 15.07.2008 00:18
809 сообщений на сайте
Jā 3.pielikumā.
Ilma
Ilma 15.07.2008 09:48
30495 сообщений на сайте
Paldies ,Ilma!

Man galva galīgi brīžiem nestrādā.Arī atiecībā par to izmaksu laiku arī kaut kādas muļķibas sarakstīju.
Squirrel
Squirrel 15.07.2008 12:42
809 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.