Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN par nerezidenta pakalpojumiem К списку тем

PVN par nerezidenta pakalpojumiem
Saņemts rēķins no nerezidenta par tulkošanas pakalpojumiem.Maksātājs Latvijas uzņēmums uz rēķina saņemšanas brīdi vēl nav PVN maksātājs.Kas notiek ar PVN ? Tas ir jāaprēķina un jāiemaksā budžetā ? Paldies jau iepriekš
Ilonar
Ilonar 15.07.2008 10:41
нет сообщений на сайте

Ответы (2)

(11) Par šā likuma 4.pantaseptītajā daļā minētajiem pakalpojumiem, kas saņemti no citas dalībvalsts jebkuras personas vai Eiropas Savienības teritorijā nereģistrētas personas, nodokli aprēķina un maksā budžetā pakalpojuma saņēmējs, ja tas ir apliekamā persona, neapliekamā juridiskā persona vai neapliekamā fiziskā persona, kas veic saimniecisko darbību.

(12) Šā panta 1.1 daļā minēto aprēķināto nodokli neapliekamā juridiskā persona vai neapliekamā fiziskā persona, kas veic saimniecisko darbību, iemaksā valsts budžetā līdz nākamā kalendāra mēneša piecpadsmitajam datumam un informē Valsts ieņēmumu dienestu, iesniedzot paziņojumu par šāda pakalpojuma saņemšanu un nodokļa samaksu. Ministru kabinets apstiprina šā paziņojuma veidlapas paraugu.

Да, платите в бюджет вы, начислив наши 18%.
Tt7
Tt7 15.07.2008 13:48
37863 сообщения на сайте
Paldies . Man jau tā likās
Ilonar
Ilonar 15.07.2008 14:24
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.