Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
IIN labošana К списку тем
Livucis 15.07.2008 10:41
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Ответы (5)
Ko darīt,ja tas ir iepriekšējā gadā?
Es jau sniedzu tās atskaites pat pirms vairakiem mēnešiem man atsvieda atpakaļ,jo tādas labotas atskaites nedrīkstot nodot vēlāk,kā tikai par iepriekšejo mēnesi,jālabo esto ar precizējumiem,bet nesaprotu,ko dariot ar IIN?
Es jau sniedzu tās atskaites pat pirms vairakiem mēnešiem man atsvieda atpakaļ,jo tādas labotas atskaites nedrīkstot nodot vēlāk,kā tikai par iepriekšejo mēnesi,jālabo esto ar precizējumiem,bet nesaprotu,ko dariot ar IIN?
Livucis 15.07.2008 10:53
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Это соц. можно исправить только за прошлый месяц, все остальное корректируется в текущем месяце. А по ПНН нужно пересдавать все отчеты. Но только за текущий год. За прошлый уже ничего сделать нельзя, ВИД будет сам разбираться с работниклм.
Skaidrs! bet gribeju tikai pateikt,ka samaksaats viss ir pareizi,tika iatskaitee nepareizi noradits,lidz ar to gramatvedibas dati nesakriit ar VID iesniegtajiem.Vaitas ir milzigs parkapums,ja nodoļu para'du nav,bet ir nepareiza atskaite?
Livucis 15.07.2008 11:06
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть