Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
IIN EDS pie darbuzņēmuma līguma К списку тем
Ответы (16)
Es pildīju.
Man sociālais nodoklis palika nekur neuzrādīts. Vēlāk skaidrošos, VID to pats kaut kādā veidā ir pieskaitījis vai kā citādi.
Un IIN arī izdrukā ir kaut kāda mistika sakarā ar šo. Arī būs jāskaidrojas.
Es no sākuma biju ielicis soc.atskaitē kopā ar visiem, man lika izņemt no soc.atskaitesārā.
Tā ka īsto pareizo atbildi nemaz nezinu. Man šķiet, viņi paši nezina.
Man sociālais nodoklis palika nekur neuzrādīts. Vēlāk skaidrošos, VID to pats kaut kādā veidā ir pieskaitījis vai kā citādi.
Un IIN arī izdrukā ir kaut kāda mistika sakarā ar šo. Arī būs jāskaidrojas.
Es no sākuma biju ielicis soc.atskaitē kopā ar visiem, man lika izņemt no soc.atskaitesārā.
Tā ka īsto pareizo atbildi nemaz nezinu. Man šķiet, viņi paši nezina.
Bet tā taču ir visur domāju rakstīts, ka darba ienākumi un VSAOI ir jāliek kopā ar visiem 3.pielikumā, bet IIN nē, to rāda 1.un6.pielikumos tad kad IIN ir samaksāts budžetā.Nu Jums Aivar nu gan kaut kāds stulbums ar to VID ir iznācis.Varbūt pašai arī jāpiezvana redzēs ko teiks. Nu vēl kādam citam kādi varianti varbūt bijuši;-)
Pirmo reizi šis tekstiņš izraisīja smaidiņu.
Gribējās pat teikt - Paldies par info.
Šoreiz - vairs tikai smīniņš.
Vai tiešām pārējiem *Ar labu nakti!* nenovēlēsiet ?!
Gribējās pat teikt - Paldies par info.
Šoreiz - vairs tikai smīniņš.
Vai tiešām pārējiem *Ar labu nakti!* nenovēlēsiet ?!
Liepupe 20.07.2008 22:49
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Aivars007-Es no sākuma biju ielicis soc.atskaitē kopā ar visiem, man lika izņemt no soc.atskaitesārā.
Nupat zvanīju uz savu VID un man atkal teica likt darbuzņēmuma līguma cilvēkus vienā atskaitē ar visiem( 3.pielikums).:-D
Tā kā darīšu sekojoši - likšu par šo mēnesi jūniju kad izmaksāja samaksu 3.pielikumā Darba ienākumus un VSAOI.IINšajā mēnesī nelikšu, bet likšu tajā pašā 3.pielikumā nākošajā ( jūlija ) mēnesī ko arī teica tā darīt VID darbiniece:-< Par ko gan mani māc šaubas, bet šā kā tā uzrādīts būs un piesieties nevarēs.6.pielikumu tad protams nedošu, jo zinu ka tad VID uzskaita to pēc ši pielikuma, tad iznāktu uzskaitīts IIN divas reizes.Obligāto iemaksu datumu uzrādīšu kādu no jūlija datumiem.
Redzēs kas būs.Ja teiks ko no VID prasīšu vēl kā tad jādara. Bet secinu to pašu ko Aivars - VID pašam nav skaidrs kā jādara8-)
Nu Liepupe, kas šoreiz smaidiņš, smīniņš vai kas cits;-)
Nupat zvanīju uz savu VID un man atkal teica likt darbuzņēmuma līguma cilvēkus vienā atskaitē ar visiem( 3.pielikums).:-D
Tā kā darīšu sekojoši - likšu par šo mēnesi jūniju kad izmaksāja samaksu 3.pielikumā Darba ienākumus un VSAOI.IINšajā mēnesī nelikšu, bet likšu tajā pašā 3.pielikumā nākošajā ( jūlija ) mēnesī ko arī teica tā darīt VID darbiniece:-< Par ko gan mani māc šaubas, bet šā kā tā uzrādīts būs un piesieties nevarēs.6.pielikumu tad protams nedošu, jo zinu ka tad VID uzskaita to pēc ši pielikuma, tad iznāktu uzskaitīts IIN divas reizes.Obligāto iemaksu datumu uzrādīšu kādu no jūlija datumiem.
Redzēs kas būs.Ja teiks ko no VID prasīšu vēl kā tad jādara. Bet secinu to pašu ko Aivars - VID pašam nav skaidrs kā jādara8-)
Nu Liepupe, kas šoreiz smaidiņš, smīniņš vai kas cits;-)
Visu to rakstu tāpēc, ka ja citam kādam būs šada problēma varēs apskatīties ar kādām grūtībām jāsastopas. Bet ja kāds protams zina pareizo atbildi priecāšos noklausīties:-)
Ilma
ziņojumu: 14248 21.07.2008 12:53
Nu Liepupe, kas šoreiz smaidiņš, smīniņš vai kas cits
-----------
Ko tas īsti nozīmē: *... Nu Liepupe, ... * ?!
-----------
Ko tas īsti nozīmē: *... Nu Liepupe, ... * ?!
Liepupe 21.07.2008 20:05
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ilma
-----------
21.07.2008 20:51
Liepupe, tā vienkārši ir uzruna Varbūt vajadzēja kā savādāk;-)
----------
Pats par sevi saprotams, ka savādāk.
Tad būtu iespējams atbildēt Jums, Ilma, tādā pašā noskaņā ar kādu sākāt šo rītu.
-----------
21.07.2008 20:51
Liepupe, tā vienkārši ir uzruna Varbūt vajadzēja kā savādāk;-)
----------
Pats par sevi saprotams, ka savādāk.
Tad būtu iespējams atbildēt Jums, Ilma, tādā pašā noskaņā ar kādu sākāt šo rītu.
Liepupe 21.07.2008 23:53
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть