Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
UVIS dīleri? К списку тем
Dacite_ 24.07.2008 10:35
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (17)
Увис вообще дорогой.
Мы платили больше за преобретение, и больше за поддержку.
Мы платили больше за преобретение, и больше за поддержку.
090909 24.07.2008 10:41
3245 сообщений на сайте
3245 сообщений на сайте
20% ir programmas maksa, kas tiek pārskaitīta programmas ražōtājiem, un par to maksu , tiek likti atjauninājumi. Principā- tās maksas jau tagad ir gandrīz visām programmām
Zinošs konsultants ir Gints Kamols mob.29198242,mēģiniet zvanīt
Maiga 24.07.2008 13:22
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Man vajag dīleri!
Dacite_ 24.07.2008 13:53
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Parasti UVIS konsultanti arī ir dīleri.:-/
Matilde 24.07.2008 14:31
116 сообщений на сайте
116 сообщений на сайте
"Principā- tās maksas jau tagad ir gandrīz visām programmām" - ничего подобного, принуждать пользователя платить за обновление программ поставщик не имеет права, если пользователь приобрёл бессрочную лицензию.
Vai tad Gints Kamols ir dīleris? Vai tad viņš nestrādā kādā firmā?:-<
Dacite_ 24.07.2008 14:57
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Dacīte- IR finansēs ir dīleri, un viņiem ir zinoši konsultanti. Raivis 26411155
Makssoft- nu ok- tas protams nav Obligāts pasākums, tas tiesa:)
Makssoft- nu ok- tas protams nav Obligāts pasākums, tas tiesa:)
Gints Kamols ir dīleris
090909 24.07.2008 15:46
3245 сообщений на сайте
3245 сообщений на сайте
ну конечно , можно поставить и больше не общаться.
090909 24.07.2008 15:47
3245 сообщений на сайте
3245 сообщений на сайте
Visi iepriekš nosauktie ir pieredzējuši dīleri un labi konsultanti.
Aldis_pck 29.07.2008 09:31
77 сообщений на сайте
77 сообщений на сайте
Pamēginiet +371 2 9463424 - Aivars
Mimra 29.07.2008 09:52
474 сообщения на сайте
474 сообщения на сайте
Может кто-нибудь знает толкового консультанта рядом с Екабпилсом?
Pulka 11.08.2008 16:07
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Mums arī ir Uvis, un uzskatu, ka programma ir pārāk dārga, jo ir ļoti daudz lietu, kas nenostrādātas līdz galam. Ik reizi, kad konsultanti atnāk, programmā atrodas gļuki, kāpēc to nevar un šo nevar. Uzturēšana un konsultācijas ātri vien dubulto programmas cenu.
Man arī dīleri ir IR Finanses.
Man arī dīleri ir IR Finanses.
Vidaga 27.08.2008 16:17
78 сообщений на сайте
78 сообщений на сайте
Vidaga- jūs jau saucat konsultantus kad jums vajag. kas tad atrodas tāds , kur ir gļuki? / vnk sportiska intrese
Vidaga- atliek pievienoties Ludmilai_st_
Kur tad ir tie "gļuki" Ar kuru versiju strādājat?
Vienīgi cik no sava konsultanta zinu tad ar jauno versiju likšanu gan jāuzmanās - jāpagaida kamēr testētāji un lietotāji kuriem pirmiem uzliek versiju izlasa utis- pielaistā programmētāju darba kļūdas. Tāpēc paklausu viņa ieteikumam- man tiek atjaunots tikai uz tādu versiju kurai "utis" izlasītas. Programmētāji arī ir cilvēki un arī tur sāk uzskatīt ka var palaist pa vieglo bet cik esmu to izjutusi pieredzē- pietiek viņiem vienā veitā veicot izmaiņas versijā kaut ko neizdarīt līdz galam un brīnumi sākas. Vai izmainīt vienu vietu bet otru ( savstarpēji saistīto) neizmainīt un sākas problēmas.Laba manta tiek uz kādu brīdi smaitāta
Parasti kvalificēts konsultants apzinās savu atbildību grāmatveža priekšā un zin ko dara un iesaka.
Bet neatkarīgi- ja uzturēšna un konsultācijas ātri dubulto programmas cenu- vai nu Jūs brēcat pirms padomājiet pati vai pareizi viss līdz galam izdarīts vai arī est jauns programmas lietotājs un gribiet ātrāk kā spējat apgūt.
Pēdējais apgalvojums- pēc pieredzes- ar zināmu mērķi noipirku 1C - gan jau "pacelšu" tik cik man vajadzēs bet jauna programma prasa milzīgu laiku un pacietību lai to "atkostu" lai cik liela pieredze ir darbā ar citām programmām.
Kur tad ir tie "gļuki" Ar kuru versiju strādājat?
Vienīgi cik no sava konsultanta zinu tad ar jauno versiju likšanu gan jāuzmanās - jāpagaida kamēr testētāji un lietotāji kuriem pirmiem uzliek versiju izlasa utis- pielaistā programmētāju darba kļūdas. Tāpēc paklausu viņa ieteikumam- man tiek atjaunots tikai uz tādu versiju kurai "utis" izlasītas. Programmētāji arī ir cilvēki un arī tur sāk uzskatīt ka var palaist pa vieglo bet cik esmu to izjutusi pieredzē- pietiek viņiem vienā veitā veicot izmaiņas versijā kaut ko neizdarīt līdz galam un brīnumi sākas. Vai izmainīt vienu vietu bet otru ( savstarpēji saistīto) neizmainīt un sākas problēmas.Laba manta tiek uz kādu brīdi smaitāta
Parasti kvalificēts konsultants apzinās savu atbildību grāmatveža priekšā un zin ko dara un iesaka.
Bet neatkarīgi- ja uzturēšna un konsultācijas ātri dubulto programmas cenu- vai nu Jūs brēcat pirms padomājiet pati vai pareizi viss līdz galam izdarīts vai arī est jauns programmas lietotājs un gribiet ātrāk kā spējat apgūt.
Pēdējais apgalvojums- pēc pieredzes- ar zināmu mērķi noipirku 1C - gan jau "pacelšu" tik cik man vajadzēs bet jauna programma prasa milzīgu laiku un pacietību lai to "atkostu" lai cik liela pieredze ir darbā ar citām programmām.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть