Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
UVIS dīleri? К списку тем
3 сообщения на сайте
Ответы (17)
Мы платили больше за преобретение, и больше за поддержку.
3245 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
3 сообщения на сайте
116 сообщений на сайте
3 сообщения на сайте
Makssoft- nu ok- tas protams nav Obligāts pasākums, tas tiesa:)
3245 сообщений на сайте
3245 сообщений на сайте
77 сообщений на сайте
474 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Man arī dīleri ir IR Finanses.
78 сообщений на сайте
Kur tad ir tie "gļuki" Ar kuru versiju strādājat?
Vienīgi cik no sava konsultanta zinu tad ar jauno versiju likšanu gan jāuzmanās - jāpagaida kamēr testētāji un lietotāji kuriem pirmiem uzliek versiju izlasa utis- pielaistā programmētāju darba kļūdas. Tāpēc paklausu viņa ieteikumam- man tiek atjaunots tikai uz tādu versiju kurai "utis" izlasītas. Programmētāji arī ir cilvēki un arī tur sāk uzskatīt ka var palaist pa vieglo bet cik esmu to izjutusi pieredzē- pietiek viņiem vienā veitā veicot izmaiņas versijā kaut ko neizdarīt līdz galam un brīnumi sākas. Vai izmainīt vienu vietu bet otru ( savstarpēji saistīto) neizmainīt un sākas problēmas.Laba manta tiek uz kādu brīdi smaitāta
Parasti kvalificēts konsultants apzinās savu atbildību grāmatveža priekšā un zin ko dara un iesaka.
Bet neatkarīgi- ja uzturēšna un konsultācijas ātri dubulto programmas cenu- vai nu Jūs brēcat pirms padomājiet pati vai pareizi viss līdz galam izdarīts vai arī est jauns programmas lietotājs un gribiet ātrāk kā spējat apgūt.
Pēdējais apgalvojums- pēc pieredzes- ar zināmu mērķi noipirku 1C - gan jau "pacelšu" tik cik man vajadzēs bet jauna programma prasa milzīgu laiku un pacietību lai to "atkostu" lai cik liela pieredze ir darbā ar citām programmām.