Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Ishodjashie scheta v ZALKTIS??? К списку тем

Ishodjashie scheta v ZALKTIS???
Uvazhaemie poljzovateli programmi,pomogite razobratjsja, kak luchshe provoditj ishodjashie scheta,cherez "rekini" ili cherez "parasts gramatojums"??? V virsgramate provodki vigljadjat odinakovo....kak zavodite vi?
Surya
Surya 24.07.2008 21:52
54 сообщения на сайте

Ответы (13)

Я провожу через rēķini потому что не надо в дальнейшем вести в других регистрах регистрацию исходящих документов. Вы нажимаете кнопочку Reķinu saraksts и распечатываете все исходящие. Так же я веду учёт всех входящих (ввожу через rēķini).
Vikki
Vikki 24.07.2008 22:50
1596 сообщений на сайте
а Залктис, что обучение не проводит?... странно, что такие элементарные вопросы возникают уже при начале использования программного продукта...
Bateikin
Bateikin 25.07.2008 00:03
10823 сообщения на сайте
Es izrakstu rēķinus caur "rēķini" un ieķeksēju "nekontēt", bet pēc tam caur "parastu grāmatojumu" iegrāmatoju.Tā varbūt ir vairāk darba, bet, izrakstot rēķinu ar daudzām pozīcijām un uzliekot "kontēt",man liekas( varbūt es kļūdos), tas iegrāmato katru ierakstu(D2310/6110K) - kaut gan beigās rezultāts ir viens un tas pats, tikai daudz grāmatojumu sanāca.To es iesāku jau sen un neesmu pie tā vairāk piedomājusi,varbūt es kaut ko ne tā biju iezīmējusi.Virsgrāmatā, protams, viens un tas pats sanāca.
Vijoliite
Vijoliite 25.07.2008 08:59
1711 сообщений на сайте
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 25.07.2008 09:07
2558 сообщений на сайте
Ludmila_st_

???

Man tikai mājās ir Zalktis mazajiem uzņēmumiem, un es nepretendēju uz Zalkša lietpratējiem, tāpēc priecāšos, ja šeit forumā kaut ko jaunu uzzināšu.Es tā daru,un,ja var arī citādi, un es daru kaut ko nepariezi,lūdzu,padalieties!
Vijoliite
Vijoliite 25.07.2008 10:11
1711 сообщений на сайте
Spasibo Vikki! Dumaju budu delatj tak zhe!
Surya
Surya 25.07.2008 11:17
54 сообщения на сайте
Vijoliite, mne kazhetjsja vi delaete dvojnuju rabotu! Zachem?
Surya
Surya 25.07.2008 11:18
54 сообщения на сайте
Es saprotu Vikki variantā nav jāved preču dokumentu reģistrācijas žurnāls ar roku, arī es tā daru, bet jautājums jau bija par kontēšanu - vai tieši no rēķina vai caur parastu grāmatojumu.Lai kontēšanu izdarītu uzreiz ir taču jāliek "kontēt". Un tad iznāk tas, kas man iznāk.Zem viena grāmatojuma numura katrs ieraksts jeb pozīcija no pavadzīmes ar grāmatojumu.Man tā nevajag, ja es izrakstu rezerves daļas. Vai tad ne tā? Ko es esmu saķeksējusi nepareizi, ja Jums tā nav?
Vijoliite
Vijoliite 25.07.2008 11:41
1711 сообщений на сайте
es gan uzreiz rēķinā kontēju un miers. Man netraucē hroboloģiskajā žurnālā tie n-tie ieraksti. Vijolīte, vai tad Jums tie vairāki ieraksti traucē?
Cleo
Cleo 25.07.2008 15:41
19234 сообщения на сайте
Netraucē līdz tam brīdim, kamēr nekas nav jāmeklē.Bet, ja ir jāmeklē, tad "Konta apgrozījuma pārskats" vismaz man ir nepārskatāms, jo vienai pavadzīmei ir n-tās summas(cik ierakstu pavadzīmē, tik summu) un nevis pavadzīmes kopsummas.Betmēs jau katrs sev pielāgojam.
Vijoliite
Vijoliite 25.07.2008 16:31
1711 сообщений на сайте
konta apgrozījuma pārskatā jau var grupēt pa kontiem, grupēt pa pretkontiem.
Cleo
Cleo 25.07.2008 16:55
19234 сообщения на сайте
ja ko meklēju, tad gan parasti hronoloģiskajā pēc klienta (pēc datuma, pēc konta debetā vai kredītā u.tmlkritērijiem- kādu nu īsti vajag) izfiltrēju nevis pēc konta apgrozījuma pārskata.
Cleo
Cleo 25.07.2008 16:57
19234 сообщения на сайте
Paldies!Tā esmu iesākusi un nav man daudz ar Zalkti tās darbošanās.Jāmēģina pēc atvaļinājuma.:-)
Vijoliite
Vijoliite 25.07.2008 17:14
1711 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.