Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

VSAOI Individuālais komersants К списку тем

VSAOI Individuālais komersants
Pakonsultējiet lūdzu, pirmo reizi saskāros ar pašnodarbinātām personām. Soc. nodoklis līdz ko ienākumi sasniedz 150 Ls ir jāmaksā (jāaprēķina) turpmāk par katru mēnesi? Komersanta ieņēmumi ir ~8000ls gadā, kuri ieskaitīti bankā piem: febr., maijā, jūlijā, oktobrī. Izdevumi ir katru mēnesi, nelieli (3000 gadā). Vairāk interesē vai ir jāmaksā par katru mēnesi un gada deklarācijā neatkarīgi no samaksātā jārāda aprēķinātais? Un nevar taču tikai gada pēdējos mēnešos parādīt tos lielos ienākumus!
Serena
Serena 04.08.2008 10:34
8 сообщений на сайте

Ответы (1)

Mēnesī, kurā jūsu ienākumi (ienākošā nauda (ieņēmumi) - izdevumi) pārsniedz 150 ls jāmaksā soc nodoklis. Un tā skatās katru mēnesi. Šo nodokli var makāt arī par ceturksi. Un vēl ir jāskatās no gada sākuma, kad summa sasniedz 1800ls, tad soc nodoklis jāmaksā par katru mēnesi, neskatoties uz ta mēneša rezultātiem.
Lienuks25
Lienuks25 04.08.2008 10:52
105 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.