Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Amirai postavit na ucot sobstvennoje izobretenije. К списку тем

Amirai postavit na ucot sobstvennoje izobretenije.
Amirai. Man ir daudz neskaidrību, varbūt Jūs varētu man palīdzēt. Lasīju Jūsu diskusiju forumā un godīgi sakot man ir daudz neskaidrību. Jūs paši uzrakstījāt grāmatvedības programmu. Vai Jūs to izmantosiet tikai savām vajadzībām, vai tā domāta arī pārdošanai? Man ir tā, ka esam uzrakstījuši programmu un tā ir domāta pārdošanai. Programma tika radīta laika posmā no šī gada februāra līdz šī gada aprīļa vidum. Šomēnes sākam to pārdot.

1. Kā man pareizi ir (bija) jāiegrāmato izdevumi, kas radušies šīs programmas programmēšanas laikā?

2. Kur man tagad ir jāatspoguļo šī gatavā programma? Kādi grāmatojumi man ir jāveic?

3. Vai man ir jāsastāda uzrakstītās programmas pašizmaksas kalkulācija?

4. Vai ir jāsastāda akts par to, ka šī programma ir pabeigta un ir gatava pārdošanai?

5. Kur es varētu par to visu kaut ko palasīt?

Būšu ļoti pateicīga par atbildi un Jūsu palīdzību. Varbūt, ka jau kaut kas līdzīgs ir bijis forumā, bet es vienkārši neatradu? Ar cieņu.
Inesesok
Inesesok 26.04.2004 14:31
55 сообщений на сайте

Ответы (2)

Почитать можете в законе "О ГОП" (Par UGP). В конце прошлого годв была принята ч.2 ст.18. Разработку программы можно приравнять к расходам на развитие предприятия, или как раньше говорили ОКР.

Списываете стоимость в расходы в течение предполагаемого срока продажи программы.
Maija
Maija 26.04.2004 15:51
28223 сообщения на сайте
Paldies Maija par atsaucību. Lasīšu. Ja tomēr netikšu skaidrībā jautāšu vēl.
Inesesok
Inesesok 26.04.2004 20:43
55 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.