Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
rīkojums par uzvārda maiņu К списку тем
rīkojums par uzvārda maiņu
Labdien! Sakiet lūdzu, kā izskatītos rīkojums par uzvārda maiņu? Paldies jau iepriekš.
Ответы (35)
mani vienkārši pārsteidza citu attieksme un tādi komentāri kā piem., "vai Jūs ar rīkojumu liksiet cilvēkam mainīt uzvārdu?"
jā, prtotams, kāds jautājums tāda atbilde!
pārlasiet savu jautājumu, šeit ne tikai tādas atbides būs
sakiet lūdzu,ko jāraksta uz kada pamata ir izmainīts uzvards, ja mums darbinieks atnesa jaunu pasi ar jaunu uzvardu, bet nav neviena dokumenta uz kada pamata viņš to izdarīja? Ja es pareizi saprotu -- viņš savu uzvardu izmanija uz vectēva uzvardu, bet pēc kadiem dokumentiem nav saprotams.
В таком случае, я думаю, должно быть решение (наверно, Департамента гражданства и миграции) о смене фамилии этим человеком.
nu tad Larao piedodiet par neprecīzu jautājuma formulējumu bet redz citi cilvēki gan saprata ko es ar to domāju un nesmīkņājās bet centās palīdzēt! ko es arī biju gaidījusi!
Santaat
tikai nepārprotiet mani, tā ir tikai vārdu spēle!

Jo ilgāku laiku Jūs pavadīsiet šajā forumā, jo vairāk sapratīsiet kāpēc tā notiek!
Mani vienmēr bija pārsteidzis krievu humorists (neatceros viņa uzvārdu) tas kurš parasti smejās par amerikāņiem, arī es par viņa stāstiem smējos, bet neticēju ka tā tiešām Amērikā notiek, bet nu jau 7 gadus mana draudzene dzīvo tur un viņa tiešām apliecina to, ka šī humorista teiktais ir taisnība. un žēl ka šī amerikāņu realitā palēnām velkas arī uz Latviju

.
Paldies par izskaidrojumu bet es šai forumā neuzturos bieži, ja steidzami meklēju kādu palīdzību tad te gaidu ātru lakonisku atbildi no citu pieredzes. Tā lūk
Irena22, попросили у работника решение какой-нибудь госструктуры о смене фамилии -- говорит,что такое решение было, но в одном экземпляре,а когда в паспортный стол ходил то его забрали.
Получается, что я осталась без бумаг, только с паспортом
Ну а чем вас паспорт не устраивает-то?
Ja pareizi sastādīsiet rīkojumu, t.i. arī datu jomā -
amats,
iepr. vādrds, uzvārds,
personas kods,
utt.,
rīkojuma pamats šajā punktā būs - Pase, izdota ooo, izdošanas datums ooo.
Santaat
Nu kā?Paklausīja?Nomainīja uzvārdu?LOL
it kā no jautājuma nebūtu saprotams, ko uzdevējs domājis...
nē, daži tomēr grib patēlot asprāšus.
Un kas tur slikts?
Labāk morāles lasīt?
почитаеш так и думаеш, что в бухгалтерии ни один шпион не проберется:-D
этта точно! заклюют и потом ишшо бамажками закидают!
Закрыть
Краткое описание нарушения