Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Grāmatvedības programma uzņēmumam kas sniedz pakalpojumus. К списку тем
Ilkak 12.08.2008 09:16
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Ответы (133)
"У двух пользователей может случиться одинаковый пароль (нечаянно ). И никакой тады авторизации. " - поймала сама себя :))). Всё ОК, у двух одинаковых паролей - разный шифр, значит авторизация возможна :).
Man gan nekas neliekas kārtībā. Tādam autorizācijas kodam taču ir vēl trakāka nulles vērtība nekā "....derīgs bez paraksta".
Da, da:-/
Tikko no Latvenergo atnāca rēķins, jau "autorizēts". Ciparu vietā varēja ierakstīt "Vinnijs Pūks", man taču vienalga tas neko nenozīmēs.
Un tāpat palicis atklāts jautājums-ja es neesmu ne LMT, ne Lattelekom, bet man ir vairāk kā 1000 pakalpojumu saņēmēju, kam es sūtu rēķinus(un parakstīt tādu daudzumu rēķinu ar pilspalvu?) -kā man risināt situāciju ar parakstu. un saskaņā ar likumu.:-<
Tikko no Latvenergo atnāca rēķins, jau "autorizēts". Ciparu vietā varēja ierakstīt "Vinnijs Pūks", man taču vienalga tas neko nenozīmēs.
Un tāpat palicis atklāts jautājums-ja es neesmu ne LMT, ne Lattelekom, bet man ir vairāk kā 1000 pakalpojumu saņēmēju, kam es sūtu rēķinus(un parakstīt tādu daudzumu rēķinu ar pilspalvu?) -kā man risināt situāciju ar parakstu. un saskaņā ar likumu.:-<
"kā man risināt situāciju ar parakstu. un saskaņā ar likumu" - ну точно также, как это по закону делает LMT, Lattelekom и другие. Включите в счёт код авторизации.
Ok:)jasno:)
Ja kas, Hansabankas jaunajos konta izrakstos jau pāris dienas nav uzrādīts elektroniskais paraksts. Gaidīšu LMT un Lattelekom rēķinus:D
Ja kas, Hansabankas jaunajos konta izrakstos jau pāris dienas nav uzrādīts elektroniskais paraksts. Gaidīšu LMT un Lattelekom rēķinus:D
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть