Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības programma uzņēmumam kas sniedz pakalpojumus. К списку тем
Grāmatvedības programma uzņēmumam kas sniedz pakalpojumus.
Sveicināti kolēģi. Vai kāds varētu ieteikt grāmatvedības programmu pakalpojumus sniedzošam uzņēmumam? Patreiz mēs strādājam ar Tildi, bet neapmierina tas ka nav iespēja automātiski uz rēķina parādīt iepriekšējo rēķinu kavētos maksājumus. Vēl ļoti praktiski būtu rēķinu konfigurācija tādā veidā lai būtu iespējams to nosūtīt elektroniski. Noliktavu neizmantojam.
Ответы (133)
Вот и я решила, что мне будет в самый раз
"У двух пользователей может случиться одинаковый пароль (нечаянно ). И никакой тады авторизации. " - поймала сама себя :))). Всё ОК, у двух одинаковых паролей - разный шифр, значит авторизация возможна :).
Значит все в порядке
Man gan nekas neliekas kārtībā. Tādam autorizācijas kodam taču ir vēl trakāka nulles vērtība nekā "....derīgs bez paraksta".

Lo2002, вы просто не разбираетесь в программировании.
Da, da:-/
Tikko no Latvenergo atnāca rēķins, jau "autorizēts". Ciparu vietā varēja ierakstīt "Vinnijs Pūks", man taču vienalga tas neko nenozīmēs.
Un tāpat palicis atklāts jautājums-ja es neesmu ne LMT, ne Lattelekom, bet man ir vairāk kā 1000 pakalpojumu saņēmēju, kam es sūtu rēķinus(un parakstīt tādu daudzumu rēķinu ar pilspalvu?) -kā man risināt situāciju ar parakstu. un saskaņā ar likumu.:-<
"kā man risināt situāciju ar parakstu. un saskaņā ar likumu" - ну точно также, как это по закону делает LMT, Lattelekom и другие. Включите в счёт код авторизации.
Ok:)jasno:)
Ja kas, Hansabankas jaunajos konta izrakstos jau pāris dienas nav uzrādīts elektroniskais paraksts. Gaidīšu LMT un Lattelekom rēķinus:D
man taču vienalga tas neko nenozīmēs
Тогда может вам перечитать закон об электронной подписи?
У меня хансабанка выписка за август с электронной подписью.
У меня тоже. И меня это вполне устраивает.
Augustā ir, septembrī, izskatās, ka nebūs.
Выписка за сентябрь точно такая же, как и была раньше, с электронной подписью в конце.
Закрыть
Краткое описание нарушения