Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
кассовая книга
на каждый приход/расход оформляется приходный и расходный ордер, а вот когда деньги снимают с банкомата, тогда проводка Д2610 К 2620 - kases papildinasana - считается пополнением кассы - надо ли оформлять kases ieņēmumu orderi или нет?
Помогите пожалуйста!
Ответы (17)
Надо. Деньги сами ногами не ходят
Но при этой проводке Д2610 К 2620 документ называется izejosais bankas dokuments и когда я распечатываю kases orderu reģistrācijas žurnālu в списке его нет, естественно, потому по программе он проходит как банковский а не кассовый документ. Поэтому возникает путанница - вроде бы надо оформить kases ieņēmumu orderi, но по журналу он не проходит.
что делать?:'(
Programma nesaprot? Nu tad D2380 K 2620 , D 2610 K 2380 ar avansa norēķinu un kases ieņemumu orderi. Jo naudu no bankas automata izņēma uzņēmuma darbinieks
Сделайте промежуточный счет D2650 K2620 No bankomāta,
D2610 K2650 Kase
Es šādu operāciju taisu caur kases ieņēmumu orderi. D2610 K2620
Insi kā tad izskatās jūsu bankas norēķinu operācijas uzskaites programma?
Man vajag izveleties vai tā operācija iet kā izejosais bankas dokuments vai kases ieņēmumu orderi. Ja pirmais tad kasē trūkst ordera, ja otrais tad bankas dokumentos trūkst izejosais bankas dokuments. Es strādāju ar Zalkti. pirmo reizi.
Спасибо Valica я так и сделаю.
Kiyoto, kā var Zalktī trūkt bankas izejošā dokuemnta, ja sagatavo kases orderi? Bankā, ja nogrāmatojāt uz K 2620 un 2620 kontu plānā Jums ir bankas konts, tad bankā parādās šis caur kasi iegrāmatotais orderis kā izejošais dokuments.
Programma visu saprot, nesaprot šo to tas, kas ar programmu strādā.
Jūsu taisnība, Cleo. Bet kā tad ar numuriem? Ja tas ir pirmais kases ieņēmumu orderis bet 5 bankas dokuments pēc bankas izraksta. Kādu numuru likt? Jā uzlīkt 5 numuru, ieņemumu orderiem nebūs numurācijas pēc kārtas, bet ja likt 1 numuru, tad bankas izrakstā pa vidū būs cits numurs.
nu kā, tad parādīsies 1.numurs- tas numurs kas ir kases orderim. Kur teikts, ka tam jābūt 5.bankasdokumentam?
Personīgi es bankas operācijas numurēju tā, ka mēneša ietvaros no 1 numurēja komisijas, maksājuma uzdevumu numerācija iet sava pēc maksājumu uzdevumu reģistra no gada sākuma pieaugošā secībā. Bet skaidras naudas operācijas no kases bankā un otrādi numerācija ir atbilstoši kases oerderu numerācijai.
Paldies Cleo, ļoti palīdzēja.
Bet man vēl ir daži stulbi jautājumi:
1. Orderus vajag piešūt pie kases grāmatas vai pie Kases ordera reģistrācijas žurnālā?
2. Kā labāk aizpildīt orderus: izdrukāt jau gatavo no programmas vai aizpildīt visu ar roku veidlapās?
Paldies par atsauksmi.
2. Kā labāk aizpildīt orderus: izdrukāt jau gatavo no programmas vai aizpildīt visu ar roku veidlapās?
Priekš kā tad vispār grāmatvedības programma?
Ja var izdrukāt no programmas, kāpēc aizpildīt veidlapas?
Orderus parasti šuj pie kases grāmatas jeb kases pēraksta kā tas saucas Zalktī.
Orderus protams var izdrukāt no programmas, kāpēc darīt dubulto darbu - taisīt programmā un vēl no rokas aizpildīt? - ja nu vienīgi darba ir tik maz, bet gribas sevi nodarbināt.
ups.. " pie kases pārskata kā tas saucas Zalktī." - pārrakstījos.
Закрыть
Краткое описание нарушения