Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

par finansu/noliktavas uzkaites datorprogrammu К списку тем

par finansu/noliktavas uzkaites datorprogrammu
Labdien visiem!

Mūsu uzņēmums jauns bet plaukstošs :-)Vēlamies ieviest uzkaites programmu, kas cerams atvieglotu mūsu dzīvi, nu vismaz gribeyos tā cerēt! Šajā sakarā gribēju pajautāt foruma dalībnieku pieredzi un atsauksmi par programmām kādas tiek lietotas Jūsu uzņ;emumos, tā teikt + un -. Personīgi mana pieredze at Hansa finance, Solcraft- Fin Win, un Navision. Visām ir kas labs un ir savi mīnusi. Piemēram: Hansai noliktavas uzskaitē nepatīk tas, ka prece kurai izraksta pavadzīmi, tā automātiski nenorakstās no noliktavas; Fin-Win - serviss pieklibo :-(, Navision - laba , bet dārga.

Kā ar citām? Padalieties, lūdzu ar info, jo iespējams arī citiem būtu tas interesanti. Kādi ieteikumi vai references?

Paldies jau iepriekš par atsaucību.
Rodeeva
Rodeeva 18.08.2008 13:08
4 сообщения на сайте

Ответы (10)

Uvis, ar iespēju pāriet uz Horizon.
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 18.08.2008 13:25
2558 сообщений на сайте
Man ir Tildes Jumis. Tieku galā ar visu.

Pie tam - var uzinstalēt Sākuma versiju un mierīgi pamēģināt - der vai nē. Ja saprotat, ka der - pērat pilno un dati ievadītie arī saglabāsies.

http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3389/en-US/DesktopDefault.aspx
Andaz
Andaz 19.08.2008 10:23
27892 сообщения на сайте
Viennozīmīgi UVIS ar labu apkalpojošo dīleri. Info: www.horizon.lv
Leni
Leni 24.08.2008 15:21
2 сообщения на сайте
Samērā maz zināms programmas nosaukums "horizon"- varbūt labāk teit : "Apvārsnis" - tagad pārdēvēts par HORIZON
Guntagermane
Guntagermane 24.08.2008 15:32
1303 сообщения на сайте
UVIS līdz 3 lietotājiem, Horizon (Apvārsnis) >3 lietotājiem.
Aldis_pck
Aldis_pck 25.08.2008 10:41
77 сообщений на сайте
1. Hansa un NAV nav salīdzināmas ar Finu nu nekādās kategorijās.

2. Pašas Hansas licences maksā +/- tikpat cik NAV. 'Bonusā' NAV nāk vēl vesala kaudze mīļā MS programmiņu, kas nepieciešamas, lai tas normāli strādātu. Tas sastāda vēl pieklājīgu cipariņu.

3. Hansai noliktavas uzskaitē nepatīk tas, ka prece kurai izraksta pavadzīmi, tā automātiski nenorakstās no noliktavas. - Šis nu gan nav lielākais trūkums :). turklāt 1min laikā var uzlikt, lai norakstās.
Paz
Paz 24.09.2008 09:37
225 сообщений на сайте
Paz, Вы бы еще озвучили, сколько она стоит.
Martinas
Martinas 24.09.2008 11:33
38532 сообщения на сайте
Man Jumis. Un gan izrakstu, gan norakstu bez problēmām!
Andaz
Andaz 24.09.2008 15:27
27892 сообщения на сайте
Martinas,

1. Viss maksā tik cik tas maksā. Nevienam vēl nav izdevies nopirkt jaunu, kvalitatīvu autobusu par laba žiguļa cenu.(Padalieties ar info, ja kādam ir. Es pasūtīšu dažus.. Un paziņojiet par to arī Rīgas satiksmei.. )

p.s. Es neteicu, ka visiem vajag autobusu,bet ticiet man, ļoti daudziem vajag!

2. Es nekad neesmu slēpis cenas, jo ne jau produkta cenai ir izšķirošā nozīme, bet tam, cik daudz naudiņas tas jums var ietaupīt un papildus atnest(pie mums gan no šāda skatleņķa līdz šim brīdim skatījās tikai retais). Un kā liecina pasaules pieredze, tad ne jau mīļā labā grāmatvedības programmiņa, kas ļauj Jums laicīgi nodot atskaites VIDam(kas protams arī ir svarīgi), bet ERP un CRM sistēmas ir tās, kas ļauj palielināt apgrozījumu un samazināt izmaksas. Tāpēc cilvēki ar apgriezieniem un labu izglītību vai pieredzi arī tērē simtiem tūkstošu axaptās, hansās, navīzijās, oraklos, sapos, lai pēc tam to naudu atgūtu ar uzviju.

(Pirms sākat strīdu par šo tēmu, lūdzu, sameklējat labus argumentus!)

3. Pēc būtības produkti un līdz ar to arī cenas ir ļoti līdzīgas, radikāli atšķirās tehnoloģiskā bāze, piegādātāju filosofija, pieja produkta izplatīšanai un tā attīstībai. Plikas NAV licences cena ir sākot ar ~1300LVL par lietotāju, kas ir līdzīga HansaWorld Enterprise cenai(mazās instalācijās Enterprise gan būs dārgāka par NAV) un ir aptuveni par 30%-50% augstāka par HansaWorld Express.
Paz
Paz 01.10.2008 23:28
225 сообщений на сайте
vēls jau laikam.. ras.. zofija.., ieeja
Paz
Paz 01.10.2008 23:33
225 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.