Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
VID pārbaude К списку тем
Ответы (38)
Par Galveno ārstu!!!
Galvenais ārsts, tas ir poliklīnikas, slimnīcas, ambulances vadītājs. Tam nav nekāda sakara ar ārstniecību kā tādu.
Jebkurš, kas savā dzīvē kļuvis par galveno ārstu (iestādes vadītāju), ir izmācījies ārsta profesiju un specializējies noteiktā specialitātē (ginekologs, ķirurgs, zobārsts...).
Ja ginekologs kļuvis par galveno ārstu (īestādes vadītāju) tas nebūt nenozīmē, ka viņam jāmāk zobi labot, ieģipsēt lūzumu vai izraut mandeles.
To nevar salīdzināt ar galveno grāmatvedi, kuram patiešām būtu jāmāk gan grāmatot, gan taisīt GP.
BET - ļoti lielās iestādēs, kur galvenais grāmatvedis strādā gadiem un dara tiešām galvenā grāmatveža (nevis uzskaitveža, algu grāmatveža, materiālu grāmatveža) pienākumus, reizēm neprot ļoti daudzas lietas. Jo viņam NAV jārēķina algas, nav jāgrāmato utml.
Pati strādāju AS par galveno grāmatvedi un jāsaka, ja mājās nebūtu "mazuļu", būtu ļoti daudzas lietas aizmirsusi.
Galvenais ārsts, tas ir poliklīnikas, slimnīcas, ambulances vadītājs. Tam nav nekāda sakara ar ārstniecību kā tādu.
Jebkurš, kas savā dzīvē kļuvis par galveno ārstu (iestādes vadītāju), ir izmācījies ārsta profesiju un specializējies noteiktā specialitātē (ginekologs, ķirurgs, zobārsts...).
Ja ginekologs kļuvis par galveno ārstu (īestādes vadītāju) tas nebūt nenozīmē, ka viņam jāmāk zobi labot, ieģipsēt lūzumu vai izraut mandeles.
To nevar salīdzināt ar galveno grāmatvedi, kuram patiešām būtu jāmāk gan grāmatot, gan taisīt GP.
BET - ļoti lielās iestādēs, kur galvenais grāmatvedis strādā gadiem un dara tiešām galvenā grāmatveža (nevis uzskaitveža, algu grāmatveža, materiālu grāmatveža) pienākumus, reizēm neprot ļoti daudzas lietas. Jo viņam NAV jārēķina algas, nav jāgrāmato utml.
Pati strādāju AS par galveno grāmatvedi un jāsaka, ja mājās nebūtu "mazuļu", būtu ļoti daudzas lietas aizmirsusi.
Мнение-я работаю уже 10 лет,но не могу сказать,что делаю все идеально-потому что законы меняются,хотя не видела еще ни одной фирмы последние 3 года,где вели бы бухгалтерию лучше меня.Это по поводу профессионализма(высшее экономическое при мне):-D
Gunta
Nebiju, paldies Dievam, nekādos nagos.
Tā replika par galveno ārstu man pavisam citā sakarā.
Nebiju šeit 2 iemeslu dēļ - darbs darbu dzen, un uz nedēļu biju izbraucis no LV.
Paldies, ka pamanījāt manu prombūtni un arī manu atgriešanos.
P.S. Tagad man jau ir Horizon Apvāršņa vietā...
Nebiju, paldies Dievam, nekādos nagos.
Tā replika par galveno ārstu man pavisam citā sakarā.
Nebiju šeit 2 iemeslu dēļ - darbs darbu dzen, un uz nedēļu biju izbraucis no LV.
Paldies, ka pamanījāt manu prombūtni un arī manu atgriešanos.
P.S. Tagad man jau ir Horizon Apvāršņa vietā...
Pareizi, vīriešiem reizēm savs skats uz viedokļiem.Tā jau viņu te mums maz, par katru jāuztraucas:-)
Es vnk uztraucos, vai viņam, kas slikts nav atgadījies! Kā aizgāja mācīties, tā nav atgriezies!:'(
Ja nu glābt jāiet?
Ja nu glābt jāiet?
Par Andreju ir atsevišķs stāsts, man tas ir vairāk vai mazāk zināms, taču neesmu pilnvarots to publiski stāstīt.
Domāju, ka ar viņu viss kārtībā.
Domāju, ka ar viņu viss kārtībā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть