Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
UIN-13.p.jauna pamatlīdziekli К списку тем
UIN-13.p.jauna pamatlīdziekli
Обращаюсь к тем кто заполнял прил,3 к декларации UIN при покупке новового оборудования, начальная стоимость умножю на 1,4 , затем в графе 5 расчитывается двойной размер аморт,40%, Правильно???
Ответы (25)
UIN deklaracijai jabut aizpoldits piel.3 UIN dek.jair iegādatie jaunije pamatlīdzekli ES
Ja jums tas tiešām ir tehnoloīskā iekārta, tad varat keof.piemērot. Un nolietojums no vērtība x kef.x 40%.
3 приложение это уже свод по годам, а заполняют его из 10 приложения.
3.aile - pl iegādes vērtība
4.aile- 3.ailex 1,4
5.aile- 4.ailex 40%
8.aile= 5.aile
Tt7. Na saite Vid net veidlapp.10 piel.UINmozet bitj mozheti skinutj nae-maill:svkar@inbox.lv pielikums.
Осторжно! ОС не только из ЕС!!!!! И в 2008 году другой коэф. ЧИТАЙТЕ ЗАКОН
UIN deklaracijai jabut aizpoldits piel.3 UIN dek.jair iegādatie jaunije pamatlīdzekli ES
Это откуда такое заключение?
Vse pamatlidzekli, s ES ja pogarjachilasj, pri zapolnenije UIN deklaracii v 95 rinde ukazano sto sdajetsja toliko 3 prolizhenije.Spasiboza ssilku.
pieskaroties šai tēmai, varbūt, ka kāds man varētu izskaidrot "tehnoloģiskās iekārtas"! Vai pie šīs kategorijas pieder arī tādas ražošanas iekārtas, kā, piemēram, ripzāģu darbagalds, slīpēšanas iekārtas???
Да если производственное преприятие
13.pantā ir definēts, kas ir tehnoloģiskās iekārtas.
Manā failu glabātuvē jābūt visām PL veidlapām.
(13) Jaunas ražošanas tehnoloģiskās iekārtas šā panta izpratnē ir nelietotas (jaunas) darba mašīnas noteiktu secīgu tehnoloģisko operāciju kopuma veikšanai, kā rezultātā darba priekšmeta (viela, materiāls, izstrādājums) īpašības tiek pārveidotas, tādējādi radot darba priekšmeta vērtības pieaugumu, un būtiskas minēto darba mašīnu palīgierīces un palīgrīki, ar kuriem papildina darba mašīnu tehnoloģisko operāciju kopuma veikšanai. Darba mašīnas ir ietaises (mehānismi vai to komplekss), kuru būtiska sastāvdaļa ir pilnpiedziņas izpildsistēmas un vadības sistēma. Tirdzniecības tehnoloģiskās iekārtas šā likuma izpratnē nav ražošanas tehnoloģiskās iekārtas.
Ne ripzāģis, ne slīpmašīna NAV tehnoloģiskās iekārtas.
НОВОЕ производственное оборудование
Vai tās ir pilnpiedziņas izpilsistēmas un vadības sistēmas?
Cik es saprotu par tehnoloģiskām iekārtām uzskata tādas iekārtas, kuras, piem. no graudiem pārstrādā miltos? Un iekārta, kura tikai izmaina formu: loka, griež, no metāla veido caurules-tas jau nav tehnoloģiskā iekārta.
Закрыть
Краткое описание нарушения