Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Student Office
Sveiki!
Esmu nopirkusi Student Office, kas ir uzinstalēts uz mana datora, kas ir patapināts firmai, kurā es strādāju. Vai šajā gadījumā nebūs firmai problēmas ar Windows licenci, jo Student Office nav domāts uzņēmējdarbībai?
Ответы (6)
Ну так Вы же сами на свой вопрос и ответили, что Student Office nav domāts uzņēmējdarbībai, а значит и использовать его для коммерческой деятельности нельзя. А Вы использовать собрались.
Nu vienkārši tāpēc, ka firmas grāmatvedību taisu mājās, un tā programma pirkta uz manis ir. Bija cerība, ka varbūt tomēr... Bet laikam nekā, būs vien jāpērk kaut kāds cits Microsoft Office...
Проще было бы, если бы у фирмы был свой компьютер с лицензированным Microsoft Office, а Вы бы пользовались своим студенческим.
Programmas patapināt nedrīkst!
2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.
Закрыть
Краткое описание нарушения