Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Nolietojums PL К списку тем

Aijap 27.08.2008 09:20
101 сообщение на сайте
101 сообщение на сайте
Ответы (5)
Visu ko var darīt, ja uzņēmuma vadība uzskata par pareizu.
Valdes lēmums arī ir kā rīkojums grāmatvedībai. Lai gan, mans uzskats, ka tie nav vienādi dokumenti. Un uzņēmumā jābūt kponsekvencei - vai nu lēmumi vai rīkojumi tiek nodoti grāmatvedībā izpildīšanai.
Valdes lēmums arī ir kā rīkojums grāmatvedībai. Lai gan, mans uzskats, ka tie nav vienādi dokumenti. Un uzņēmumā jābūt kponsekvencei - vai nu lēmumi vai rīkojumi tiek nodoti grāmatvedībā izpildīšanai.
Es arī gribētu pajautāt gudriem prātiem, kas tad notiek ar nolietojumu nodokļu uzsk. par šiem 6.mēn.?
MK 556
95. Ja pamatlīdzeklis netiek izmantots saimnieciskajā darbībā, piemērojot likuma 13.pantapirmo daļu, to nedrīkst iekļaut nevienā no likuma 13.pantapirmās daļas 1.punktā minētajām pamatlīdzekļu kategorijām, tādējādi tas netiek iekļauts nolietojuma aprēķinā saskaņā ar šo pantu.
Bet ja neimanto tikai 6 mēn.?
95. Ja pamatlīdzeklis netiek izmantots saimnieciskajā darbībā, piemērojot likuma 13.pantapirmo daļu, to nedrīkst iekļaut nevienā no likuma 13.pantapirmās daļas 1.punktā minētajām pamatlīdzekļu kategorijām, tādējādi tas netiek iekļauts nolietojuma aprēķinā saskaņā ar šo pantu.
Bet ja neimanto tikai 6 mēn.?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть