Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Biedrība
Atkal es Jūs patraucešu, ar kartejo jautājumu.
Nekad neesmu saskarusies ar Biedrībām. Kā īsti ir. Mes viņiem pakalpojumu tāmi esam izstadījusi ar PVN, vai biedrības ir PVN maksātājas, vai tas uz manīm neattiecās, jo es esmu PVN maksātāja un pakalpojumu rēķinus arī izstādu ar PVN?
Ответы (10)
Ja Jūs esat PVN maksatājs, tad visi rēķini ir ar PVN, neatkarīgi no tā, vai partneris ir PVN maksatājs vai nav.
Paldies, bet es te pasedeju un padomaju, brošības pec palūdzu reģ.apl kopiju un statūtu kopiju. Bazums, tās biedrības arī taču ir dažādas...
Ну, да, посидите, подумайте, может еще чего поросите....Банковскую выписку за 3 последних года, например. Ну, мало ли чего.... Может, у них там какие сомнительные сделки были, а вы не в курсе...
Par Biedribu ir atseviški likums var palasit
Par pievienotās vērtības nodokli
2. pants. Ar pievienotās vērtības nodokli apliekamie darījumi un to apliekamā vērtība
(1) (Izslēgta ar 11.03.2004. likumu.)
(2) Saimnieciskās darbības ietvaros veiktie ar pievienotās vērtības nodokli (turpmāk — nodoklis) apliekamie darījumi (turpmāk — apliekamie darījumi) ir:
1) preču piegāde par atlīdzību, arī pašpatēriņš;
2) pakalpojumu sniegšana par atlīdzību, arī pašpatēriņš;
3) preču imports. ........
bet ir biedru nauda kas ne aplika ar PVN
Bet Stoop neprasa no šiem biedra naudu, bet piestāda rēķinu par kaut kādiem pakalpojumiem. Vai nē, Stoop?
Solik
А какое Вам дело до их сделок? Заключайте договор. Просите за свою услугу предоплату и делайте свое дело. Чем и как занимается биедриба - не Ваше дело.
Закрыть
Краткое описание нарушения