Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Rēkins. К списку тем

Rēkins.
Labdien, izpalīzdiet lūdzu. Ir atsūtīts rēkins un norādīs tiaki - servisa pakalpoljumi- par summu xxx. Bez jebkādiem atšifrējumiem. Vai būs pareizi, ja mēs sastādīsim aktu, ka servisa pakalpojumi tika veikti konkrētai automašīnai par to summu xxx. Vai tomēr nepieciešams aktā norādīt arī konkrētos servisa darbus. Tiešām nezinu kā būt. Esmu iesācēja šājā jomā.

Paldies visiem kas atsauksies.
Gabriela1979
Gabriela1979 09.09.2008 14:09
26 сообщений на сайте

Ответы (5)

В счете все же должен быть указан номер машины.

Если сумма небольшая- можно не расшифровывать.
Iriss
Iriss 09.09.2008 14:18
12893 сообщения на сайте
Manuprāt, jovairāk rakstīts-jo labāk!:-)
Sletla
Sletla 09.09.2008 14:20
13529 сообщений на сайте
'Bet vai drākstam mēs no savas puses sastādīt aktu ar komisiju un konstatēt to paši kuri automašīnai tad īsti tas remonts bijis. Vai tā būs pareizi?
Gabriela1979
Gabriela1979 09.09.2008 14:43
26 сообщений на сайте
В этом случае возникнет ещё больше сомнений, что услуга эта не есть левая. Акт, вообще-то, двухсторонний должен быть, сервис указывает какие виды работ были проведены, а клиент подписывается в том, что всё это выполнено и машинка едет.
Tt7
Tt7 09.09.2008 14:50
37863 сообщения на сайте
Jebkurā rēķinā ierakstiem jābūt tādiem, lai trešā kvalificēta persona saprastu, par ko ir rēķins, un lai varētu izvērtēt tā atbilstību uzņēmuma deklarētajai saimnieciskajai darbībai.

Ja tas rēķins ir par 5 - 15 latiem nekas nenotiks, ja tā otrā pusē uzrakstīset, kurai a/m un kas remontēts.

Ja rēķins ir par ievērojamu summu, ticamāk būs, ja rēķinā būs uzskaitīti veiktie darbi, kā arī norādīts a/m numurs - skat. komentārus augstāk.
Aivars007
Aivars007 09.09.2008 16:21
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.