Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN deklarācija
Uzņēmums saņēma rēķinus par pakalpojumiem-lidojumiem uz Zviedriju. Rēķins izrakstīšanas datums ir augusta mēnesī, bet lidojumi būs septembrī un apmaksa arī septembrī. Tā kā tie lidojumi ir uz ES dalībvalsti PVN likme ir 0%, kad man jāiekļauj summa PVN deklarācijā?
Un vēl - sabiedrības darb. brauc uz Lietuvu un tur dažkārt pilda arī degvielu, kā ar tādu čeku? Vai jāiekļauj PVN deklarācijā? Čeks nesatur info par pircēju, bet norēķins noteik ar uzņēmuma karti?
Ответы (4)
Uzņēmums saņēma rēķinus par pakalpojumiem-lidojumiem uz Zviedriju. Rēķins izrakstīšanas datums ir augusta mēnesī, bet lidojumi būs septembrī un apmaksa arī septembrī. Tā kā tie lidojumi ir uz ES dalībvalsti PVN likme ir 0%, kad man jāiekļauj summa PVN deklarācijā?
В сентябре.
Un vēl - sabiedrības darb. brauc uz Lietuvu un tur dažkārt pilda arī degvielu, kā ar tādu čeku? Vai jāiekļauj PVN deklarācijā? Čeks nesatur info par pircēju, bet norēķins noteik ar uzņēmuma karti?
Вся сумма чека относится на затраты, и никакой ПВН не выделяется и не отчисляется, потому в декларации по ПВН эти сделки никак не отражаются.
А куда вы ставите сумму за билеты в декларации?
Uzņēmums saņēma rēķinus par pakalpojumiem-lidojumiem uz Zviedriju
Ja rēķins no LV kompānijas, tad nekur viņš nav jāiekļauj
Закрыть
Краткое описание нарушения