Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
USD konta atlikums LVL (Zalktis) К списку тем
USD konta atlikums LVL (Zalktis)
Labdien!
Pirmo reizi saskaros ar USD kontu, kurā ir tikai pāris darbības, un esmu apjukusi dēļ valūtas svārstībām!
Jautāju Zalktis konsultantam, un pēc viņu teiktā sanāk, ka valūtas svārstības nav jāgrāmato. Bet man nesakrīt programma ar bankas izrakstu LVL.
Ienācis maksājums USD 647.26, un komisija par ienākošo maksājumu USD 2.00.
Pārrēķinot pēc LB kursa 0.476, atlikums LVL sanāk 307.15, bet konta izrakstā 306.50, jo Parex kurss ir 0.475. "Zalktis" apgalvo, ka "To valūtu vajag rēķināt pēc LB kursa.Japati banka rēķina kursu, tā ir viņu darīšana. Katra bankai ir savi kursi, pēc kā vērtē valūtu vērtību. Svarīgi ka konta atlikums USD ir pareizs."
Man liekas nedaudz aplams šāds apgalvojums, jo uzskatu ka šeit ir valūtas svārstības. Ko es nezinu? Lūdzu dodiet kādu padomu ko palasīt!
Ответы (7)
Lūdzu, lūdzu, vai šim LVL atlikumam programmā jāsaskan ar konta izrakstu? Kur to var izlasīt?
Проверьте, правильный ли у вас курс валюты на этот день.
www.bank.lv
12.09.2008 11:57
Lūdzu, lūdzu, vai šim LVL atlikumam programmā jāsaskan ar konta izrakstu? Kur to var izlasīt?
---------
Pilnīgi noteikti atlikumam latos jāsaskan ar konta izrakstu.
Starpību grāmatojiet uz valūtas kursu svārstībām.
Liels paldies par palīdzību! Solik lika pārbaudīt kursu, un es laikam sapratu kas par lietu. Sanāk, ka bankas izrakstā LVL atlikums ir pēc LB 31.datumakursa. Tātad svārstības man ir neviss pie ienākošā maksājuma, bet gan uz mēneša pēdējo dienu.
Tikai nevaru saprast kapēc man programmas konsultants māca muļķības?!
Liels paldies!
Tikai nevaru saprast kapēc man programmas konsultants māca muļķības?!
-------
Tāpēc, ka viņš nav grāmatvedis, bet gan programmētājs
Muļķības viņš nemāca nekad, jāmāk tikai sakarīgi izskaidrot problēmu, tad arī sakarīgu palīdzību dabūsi.
Pirkrītu Lienebei - konsultantiem jākonsultē programmas jautājumos, nevis jāmāca grāmatvedība.
Закрыть
Краткое описание нарушения