Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Uzmanību ārpakalpojuma grāmatvežiem un arī pārējiem - termiņš 23.sept. К списку тем
Uzmanību ārpakalpojuma grāmatvežiem un arī pārējiem - termiņš 23.sept.
Bilance Nr.18(198) par septembri lpp.21
Atsevišķu kategoriju nodokļu maksātājiem līdz 2008.gada23. septembrim VID jāiesniedz informācija par savu darbību
...Saskaņā ar Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas likumu informācija par savu darbību jāiesniedz šādiem nodokļu maksātājiem:
1)nodokļu konsultantiem, ārpakalpojuma grāmatvežiem;
2)neatkarīgiem juridisko pakalpojumu sniedzējiem...
Talāk lasiet paši, tur vēl daudz kas saistīts ar nekustamo īpašumu tirdzniecību un aģentiem
Ответы (19)
Tas ģimis ieliena pats! Bija jābūt iekavam )
Sen jau šo tēmu iesākām apspriest.
Tas nav jaunums vairs.
lūdzu paskaidrojiet kas ir 'ārpakalpojuma grāmatvežiem'? kur ir kāda oficiāla definīcija?
vai es kā grāmatv.firmas darbinieks-grāmatvedis arī skaitos?
Это бухгалтерские фирмы и бухгалтера, обслуживающие не по трудовому договору, а как ИК или лица, ведущие хоз.деятельность.
tas nozīmē, ka man personīgi arī jāsniedz par sevi ziņas, ja esmu grām.firmā strādājošs grāmatevdis? man ar šo firmu ir darba līgums.
Нет, только руководству Вашей фирмы следует подать сведения о фирме в целом. Вот если Вы независимо от фирмы оказываете бухгалтерские услуги не по трудовому договору, тогда и Вам лично надо.
skaidrs, paldies.
nu ir viena firma.. kur man nav darba līguma.. īpašniekam ir 2firmas-vienā esmu oficiāli, otrā nē-bet tā firma iet uz maksātnespēju, ..
Ну и помалкивайте про ту фирму, пока не поймали.
Jau par vēlu помалкивать - tagad mēs visi zinām, un vairs jau nu īlenu maisā nenoslēpsi - nāksies vien ziņot...
Вам бы, Айвар, всё девушек пугать.
Tāds darbs...
В каком виде надо подавать информацию? Есть бланки?
VID mājas lapā pie darījumu apl.dokumentiveidlapām liekas bija. Jādod tajā VID kur reģistrējies.
Tikai iekopējiet visu saiti, ieskaitot .doc
А через ЭДС нельзя подать?
Закрыть
Краткое описание нарушения